Posts

Showing posts from August, 2013

Winter is coming

Image
Suomalainen syksy on lähellä. Vaikka tiedän, että syksy tulee luomaan kolkon tunnelman mieleni sisään, samanaikaisesti tavallaan nautin siitä eräänlaisesta pimeydestä. Vaikka tuntisin oloni alakuloiseksi, pääsen kuitenkin sukelmanaan ajatusteni syvimpiin kerroksiin ja ruokkimaan sieluani henkisellä kasvulla.
Finnish fall is near. Even though I know autumn creates a gloomy atmosphere inside my mind, I kind of enjoy the darkness it brings. Might I feel a bit blue, at the same time I get to dwell in my deepest thoughts, feeding my spirit with mental growth.

En ole järin nauttinut talvesta aiemmin. Oikeastaan vasta viime talvena saatoin todella myöntää itselleni, että kylmyydessä on myös tietty lämpö. Talvi riisuu luontoa niin, että fraktaalit ovat paremmin havaittavissa. Esimerkkinä lumikiteet. Tarkastellessani niitä en halua edes hengittää, sillä muutoin ne sulaisivat - ja minusta tuntuisi kuin tappaisin jotakin kaunista.
I haven't enjoyed winter much before. It was only last winter w…

Caique talossa!

Image
Heippa kaikille ja pahoittelut julkaisujen pitkistä aikaväleistä!

Pahoittelut myös siitä, etten ole vastannut kaikkiin kommentteihin. Gmailin uusi jako sosiaalisen median suhteen teki sen, että bloggerin kommentti-ilmoitukset saapuvat gmailin sosiaalisen median kansioon, jota en jaksa hirveästi selailla. Eli yksinkertaisesti en ajatellut, että kommentteja oli tullut. Joten tuossa kun vilkaisin julkaisemattomat kommentit, blogger hieman huusi hallelujaa. Tuli siis hieman luettavaa. :D

Mitäpäs minulle kuuluu? Perheeseeni on liittynyt uusi ihana olento nimeltä Pyro. Pyro on valkovatsa-aratti, eli caique (Pionites leucogaster xanthomeria). Lajia ei ole Suomessa kovinkaan paljoa, vaan kyseessä on Ruotsin tuonti. Pyro vaatii lintumittapuulla keskimääräistä paljon enemmän seuraa ja nauttii siitä, että saa olla kaikissa touhuissa mukana. Se on myös todellinen temppuilija ja toimiikin eräänlaisena pääkoulutuslintunani tästä eteenpäin. Tästä eteenpäin ei ole suunnitelmissa ottaa enempää eri laj…