Tulossa: Pastellista steampunkia, avant-popia ja EMP:n sponssireview!

Hola, upeat lukijani! Kesä alkaa olla ohi ja kiireetkin helpottaneet. Olen tässä hiljalleen siirtynyt kohti hyvin vaaleaa pastellista lookkia ja ottanut myös vadelmapirtelö/hattarapinkin kuvioihin. Tuhoahan se tekee ja ohentaa, mutta olen turhan kiintynyt lähteäkseni vieläkään takaisin tummaa kohti.


Siltä osin oli itse asiassa shoottikin tuossa jokin aika sitten Henry Söderlundin ja assaroineen Maria Maunulan kanssa. Kuvattiin hyvin pastellista steampunkhenkistä matskua just for fun. Siitä tulee lisää tietoa ja matskuja piakkoin, mutta esimakua tulevasta annettakoon vaikkapa tämän kuvan avulla:

Kuva: Henry Söderlund
Assistentti: Maria Maunula
Jälkikäsittely: Shadow Self

Käväisin tuossa myös Alankomaissa kuvauksissa. Muotialaa opiskeleva Tessa Gielen tarvitsi värikkään alternativemallin keikkaan, jossa hänen tuli tehdä Sheclothesille avant-pop -henkinen kuvaus. Tästäkin shootista tulette kyllä näkemään lisää kuvia sitten, mutta tässä nyt yksi kipale jo valmiiksi:

Kuva: Tessa Gielen
Vaatteet: Sheclothes


Ja kiitos hurjana kaikille Facebooktykkääjille! Teitä on ihan himona verrattuna siihen, miten vähän olen tehnyt mitään mainostelua. Ja S4S -juttujakin on ollut melko vähän siihen nähtynä, kuinka paljon niitä tunnutaan mallipiireissä käyttävän. Eli: IHAN MIELETÖN kiitos supportistanne!

Melko pian jelpin teitä jälleen hieman vaatevalinnoissanne, sillä EMP tulee sponsoroimaan pari vaatearvostelua. Katselin muutamia kivoja kappaleita ja odotan jo innolla, että pääsen testaamaan ja kertomaan noista lisää!

Kuulemisiin!

5 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...