Eläimellinen kuukausi


Inspiraationi oli aika pitkään jossakin taivaanrannan tuolla puolen, sillä olen keskittynyt uusimaan neitokakadusivustoani. Se on urakkana melkoinen, sillä sivuja on yhteensä kolminumeroisen summan verran ja puolet sivustosta on lisäksi englanniksi. Aikaa tälle blogille on tilapäisesti ollut hieman vähemmän.

Elämässäni on tapahtunut kaikenlaisia muutoksia ja tapahtuu varmasti vielä lisääkin. Olen harkinnut Helsinkiin muuttamista, mahdollisesti työn perässä, mutta varmaa se ei vielä ole. Siihen asti olen osin työttömänä, mutta toisaalta teen myös jonkin sortin keikkaa. Minua kysyttiin esimerkiksi vakiokasvoksi eläväksi malliksi taidekurssille. Palkkajobit ovat aina pop tällä saralla.

Kirjoitushiljaisuuteni välissä on ollut kaikenlaista pientä kivaa erityisesti eläinten kanssa ja siitä ajattelin kirjoitella hieman.

Minulla oli jokin aika sitten hoidossa mitä ihanin chihuahuapentu, Nini! Se on siskopuoleni koira, joka oli muuton ajan täällä luonani.

Nini on vasta lapsukainen ja sillä oli vielä kaikenlaista opittavaa. Olikin hauska päästä kokeilemaan eläinkouluttajataitojani sen kanssa! Nini on hyvin oppivainen ja todella sosiaalinen luonne. Mutta chihuahuan tavoin sillä oli myös rodulle ominaista päättäväisyyttä, jonka kanssa sai hiukan painotella. Moni tekee sen virheen, että hämääntyy chihujen pienestä koosta ja pitää niitä siksi helppoina, vaikka tosiasiassa vahtikoiraluonteisina ne ovat alttiita monille pulmille, kuten räksyttämiselle. Niinpä olimmekin melko tarkkoja, minkälaista käytöstä vahvistettiin täällä hoitopaikassa ja minkälaista ei. Helpottaa sitten tulevissa hoitopaikoissa, kun täällä meni kaikki putkeen. :)Tissieläin. Kirjaimellisesti.
Sitten asustelin kolmisen viikkoa Helsingissä, jossa pidin eläintenkouluttajaopiskelijoille pari luentoja papukaijakolutuksesta ja tein keikkaduunina hommia myös ihan käytännön papukaijakouluttajana. Se oli aika awesome! Kyseesä oli Katariina Nummisen ohjaama esitys Zoo, jonka käsikirjoitus perustui Korkeasaaressa salaa äänitettyihin pätkiin siitä, mitä ihmiset puhuivat eläimiä katsellessaan. Koulutin projektissa ystäväni Jonnen (joka aina välillä on sivulauseessa tässäkin blogissa mainittu) keltaniska-amatsoni Nooaa. Vaikka teot, joita piti treenata, eivät olleet järin vaikeita, ympäristö asetti melkoisia haasteita esimerkiksi korkean Pannuhallin ja teatterivalojen osalta. Kuitenkin selvittiin kunnialla loppuun!

Minä ja Nooa työn tohinoissa.
"Sä saat tän kirsikkatomaattilootan, jos mun vanukkaastani ei löydy dipattua papukaijaa."

Amiedulla alkamassa luento Siivekäs villieläin - Papukaijakoulutuksen haasteet

Tällä viikolla pitäisi tulla viimeisimmän Evil Clothinging kuvausten materiaalit käsiini. Hetkeen ei nyt olekaan ollut kuvauksia. Pitänee järkkäillä jotakin! Perjantaina elämää kruunaa keikka Hylätty huvipuisto -burleskitapahtumassa Turun Kårenilla, jossa tanssin! Tervetuloa katsomaan!

- Shadow Self

Comments

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Hair color tips

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica