Moving to HelsinkiLife is weird. You may think you know the near future - but anything can happen. My life is  a complete mess at the moment and I don't have much strenght to write updates. I'm so sorry for that. I feel guilty for neglecting you, my dear readers. Without you this blog wouldn't exist. I hope you understand. I hope things will get better soon: I'm running away from this city by moving to Helsinki. Funny. I quite rarely escape - and part of the reasons for my location switch is my new job - but at the moment I really do feel like I'm escaping. Escaping from images, smells and sad decay.In the end, everything will work out okay. Knowing that helps only a little bit when the moments are eating me alive - but soon I get to settle down into new surroundings. That brings so much other things to concentrate on. New places, new atmospheres, new home - new people.

It's not that I would hate things in Turku. There are secret places that only few know here, there are all the moments sitting at the river side under sun. Theater bridge, the old market place, friendly smiles, old people speaking strong dialect, the walking street... There are people that I've grown fond of. People I care about. And love.

I do have friends in Helsinki but not that much. If you'd like to have a coffee with me or something, leave a comment and tell me your e-mail address. Help me to build new safety net around me.


Comments

 1. Kaikkea hyvää sinulle Helsinkiin :) Toivottavasti asiat järjestyvät ja kotiudut pian ^^ Joskus maiseman vaihdos tulee kyllä tarpeeseen, saa aloittaa puhtaalta pöydältä.
  ps. olisin kesällä tulossa Helsinkiin, jos aikataulut natsaa niin olis kiva törmätä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja kyllä, se olisi todella mahtavaa. :) Haluaisin totisesti tavata sinut.

   Delete
 2. Meille saa tulla olemaan, nauramaan ja olemaan sosiaalisuuteen tai vaan käpertymään sohvalle ja sanoa, että riittää kun olet läsnä. Lupaan tarjota myös ruokaa, tai no, ainakin jonkinmoista kotiruokaa tai leipää, aina kaapissa jotain on. Lähden myös kahville/teelle/syömään/shoppaamaan/leffaan/mitä vaan. Sanot vaan, olemme täällä, kumpikin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih, kiitos kovasti. <3 Ihana jotenkin, kun niin moni puolituttavakin on ollut todella lämmin ja toivottanut tervetulleeksi!

   Delete
 3. Uusi alku on tosiaan joskus tarpeen, uudella ympäristöllä. Mukavaa että sulla on mahdollisuus siihen! Kyllä täältä kahviseuraa löytyy, musta ainakin on aina mukava tavata uusia ihmisiä ja toisia bloggaajia ^^)
  Voimia muuttoon ja muutokseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Ja juu, onhan se toisaalta todella virkistävää, kun olen koko elämäni tätä ennen asunut Turussa. Helsinki ainakin tarjoaa paljon mahdollisuuksia toimia malliurallani!

   Delete
 4. Jaksamista ja voimia tulevaan elämänmuutokseen, muuttorumbaan ja kaikkeen mitä tielle tupsahtelee! ❤
  Olen varma, että kotiudut vielä paremmin kuin hyvin Helsinkiin, välillä tuntuu, että siellä on kaikki ihmiset ja tapahtumat. Siellä on vaikka mitä! :D Toivottavasti löydät hengenheimolaisia ja tunnet olosi kotoisaksi. ^__^

  Tulee varmaankin tässä suhailtua aina silloin tällöin Helsinkiin ja kesän aikana useammin, voisi tulla teitäkin moikkaamaan, olisi ihanaa! ~❤

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kaunokainen. Olisi tosi kiva, jos tulisit käymään! Aion sisustaa kotini hyvin suurella tasolla itämaisesti ja sä olet just sellainen, jonka kanssa olisi ihana fiilistellä suitsukkeiden tuoksussa ornamenttikoristeisten verhojen alla! <3

   Delete
  2. Oijjoi!! ❤ Kyllä! :D
   Tykkään just semmosta ja paljon aikaa viettänyt saman henkisissä mestoissa ja no, oli se omakin koti ennen täynnä suitsukkeen tuoksua, seinäkankaita ja muuta kivaa. ^__^

   Delete
 5. Ei mene tosiaan aina elämä käsikirjotuksen mukaan, mutta onneksi se on joskus hyvästäkin. Voimia multakin uuteen elämänvaiheeseen, jos loppukesästä (elo-syyskuu) liikenee aikaa kahvittelulle niin lähen enemmän kuin mielelläni. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiköhän sitä aikaa löydy! ^^ Mahtavaa, olisi kiva nähdä! :)

   Delete
 6. Tsemppiä uuteen vaiheeseen elämääsi! Muutto on aina rankkaa, varsinkin jos muuttaa vielä paikkakuntaakin.. Mutta Helsinki on ihan kiva paikka asustaa :)
  Täältäkin löytyy uutta kahvittelu/rupatteluseuraa ^^

  ReplyDelete
 7. Hyvää uuden elämän alkua ja teretulemast pk-seudulle! T: pitkäaikainen anonyymilukijattaresi! Muuttamisessa on omat vaivansa, mutta toivottavasti tuleva asunto on kivalla paikalla ja muutenkin miellyttävä. Tapahtumia Helsingissä ainakin riittää ja niissä on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin :) Olen ymmärtänyt, että tykkäät tanssia, ollaan näetsen ainakin kertaalleen oltu samoissa bileissä, vaikka tajusinkin sen vasta jälkeenpäin. Tarjoan mielelläni kahvittelu/hengailu/klubitteluseuraa, olisi hauska tutustua sinuun :)

  ReplyDelete
 8. Meillekin saa tulla käymään (Jupekin tykkäis) tai sitten huudella yksilleleffaan/kaffelle/hengaamaan/kyläilemään. Teretulemast hoodeille, kyllä susta huolta pidetään.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Hair color tips

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica