Parrot makeup: Blue Fronted Amazon

Tässä on seuraava kappale papukaijameikkityylisarjastani!
Ystäväni Ansu toivoi, että tekisin siniotsa-amatsonin (Amazona aestiva).
Tässäpä yksi sellainen!

Here's the next piece of my Parrot Makeup series!
My friend Ansu wished that I'd do a blue fronted amazon  (Amazona aestiva).
Here you go!Silmät: Inglotin vihreä omena ja keltainen sekä jotakin satunnaista H&M:n turkoosia. Päällä on myös ripaus Meowcosmeticsin Supernaturals -sarjan vaaleansinistä nimeltä Teleportation.
Huulet: Alla Grimasin tummanvihreä (487) mattaluomiväri sekä Yesensyn vaaleanvihreää (08) luomiväriä.

Eyes: Inglot green apple and yellow and some random turquoise from H&M. There's also a hint of Teleportation (light blue) from Meow Cosmetics' Supernaturals -series.
Lips: Grimas' dark green (487) matte eyeshadow and on it Yesensy's light green (08) eyeshadow.Halusin käyttää paljon vihreää, sillä se on amatsonien pääväri. Mutta samalla piti kuitenkin tehdä selväksi, että kyseessä on nimenomaan siniotsa, joten tarvittiin hieman sinistä. Joidenkin yksilöiden kohdalla otsan sininen feidaa aivan uskomattoman kauniisti hyvin kalpeankeltaiseen, miltei valkeaan osaan. Tämän asian koitin tuoda esiin silmän sisänurkassa.

I wanted to use green a lot since it's the main color of the amazon parrots. But to make it clear it's the blue fronted version I needed a bit of blue. With some indivifuals that blue front fades amazingly beautyfully to this very pale yellow, almost white part. That is something I wanted to show in my inner eye corner.
Tykästyin tähän meikkiin itse asiassa todella paljon! En ole kokeillut hetkeen mitään uutta, mutta eilen käytettyäni tätä tyyliä päätin modata siitä myös tyäpaikkakelpoisen version tälle päivälle. Tulee jotenkin mieleen jokin laguuni tai drinkki.

I fell in love with this style! I haven't tried anything new for a while but after using this makeup yesterday I also modified it today a bit for work. Kinda reminds me of a lagoon or some delicious drink.Sidenote: Alan viimein saada tuota hiusten yläosaa ihan täysin valkeaksi. Iso yei!

Sidenote: My top hair is finally starting to look white. A big yei!Siinä siis tämänkertainen papukaijalajispesifinen meikki! Toiveita lajeista voi pistää kommentteihin. :) Minkälajisen papukaijan sinä tahtoisit nähdä meikkiversiona?

That was today's parrot species specific makeup! You can wish for new species by commenting. :) What parrot species makeup would you like to see?

Luvs,

Shadow Self


Comments

 1. Ihan uskomattoman upea meikki! Ja sinä olet jäällee ääreistä kaunis :)

  En tunne papukaijoja kauheasti mutta sinun innoittamana aloin selata papukaijarotuja netistä ja miettiä mikä olisi kiva meikki kohde seuraavaksi :) Löysin tämän papukaija lajin: Punalurit (Eos) ja koska latinankielinen-nimi on sama kuin minun suunnittelemieni vaatteiden merkki, niin tuo papukaijalaji on ehdottomast valinta ehdotukseni :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih! Hieno ja persoonallinen valinta! Pistetään tilaukseen. ^^ (Tarvitsen tosin peruukin tai vastaavan ensin!)

   Delete
 2. Voi mikä ihana meikki! ♥
  Papukaijoista kun en niin paljon tiedä, tulee tosiaan mieleen joku raikas trooppinen laguuni..mutta eikös noihin eksoottisiin paikkoihin tuo juuri sitä väriä ne linnut ja muu luonto? :D

  Sopii noihin hiuksiin ihanasti ja tykkään, kun teet kans huulet! ^__^

  ~ Frillycakes ♥ ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inspiraation lähteen kuva on oikein hyvä lisäys! :D

   Delete
 3. Tosi kaunis meikki ja iso plussa värillisistä kulmista :). Rakentavana kritiikkinä, vaikkei se nyt iso vaiva olekaan googlettaa, näihin posteihin voisi olla kiva sisällyttää kuva kyseisestä papukaijalajista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ^^ Ja kiitos myös palautteesta. Otan sen huomion. :3 Joo, mietin tuota hieman myös ja se olisi kovin kiva, jos voisi näyttää kuvat myös. Myönnettäköön, että tulin siihen lopputulokseen, että olen turhan malttamaton odottamaan, jos joku vastaisi mahdollisiin kyselyihini kuvien käytöstä ^_^`. Siniotsasta varmaan saisinkin, mutta esim caiqueita on Suomessa ihan muutama vain. Mutta hmm... Voisin katsoa, jos saisin jotain free to use -matskua esim Wikipediasta! :)

   Delete
  2. (Haa, Wikipediasta löytyi vapaata matskua! <3)

   Delete
 4. Miten ois Sulo mallina? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse asiassa käväisi mielessä!! ^^ Pistetään listalle!

   Delete
 5. Ruusukakadun, -kaijasen ja sinikelta-aran näkisin mielelläni. :) Sekä tietysti ne neitsikat! Varmaan sanomattakin selvää, että keltaposki-kanelimeikkiä odottelen jo? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ruusukakaduakin mietin! ^^ Sitä varten aion lainata Akin vaaleanpunaista paitaa! :D

   Delete
 6. Aivan tosi upeita nuo molemmat meikit tähän mennessä! :) Mitä käytät huulissa, varsinkin tuo edellisen postauksen mustaoranssi-yhdistelmä oli aika makee, ja jäinkin miettimään, et onko nuo huulipunia vai mitä. :D

  Sitten vielä meikkiin liittymätön kysymys: Mitä mustaa hiusväriä käytät alimmissa hiuksissasi? Ihan jotain marketin mustaa vai jotain muuta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luomivärejä läträilen. :) Edellisen postauksen väreissä oli Grimasin oranssia ja mustaa. Nuo Grimasin luomivärit ovat kyllä tosi jees, kun ovat niin monikäyttöisiä!

   Käytän ihan marketin mustaa (tai sinimustaa) hiusväriä. :) Yleensä Liven Cosmic Blue, nyt taisi olla joku Ferian uusi sinimusta!

   Delete
 7. Upeat meikit! Sä se jaksat aina inspiroida muakin sun meikkauksilla! Kiitos ;)

  Ja sun hiukset...Täydelliset!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia. <3 On niin mielettömän ihana kuulla, jos voi innostaa jotakuta jakamalla osaamistaan. :3 Hih, joo. Tykkään kovasti itsekin hiuksistani nyt! Sääli, että niiden värin ylläpito on kyllä yhtä tuskaa! :D

   Delete
 8. Kuulet tätä varmaan aika lailla, mutta olet mielestäni yksi maailman kauneimmista naisista. Vaikka kauneutta onkin vähän mahdotonta laittaa minkäänlaiseen arvojärjestykseen, mutta silti.. Kauneutesi on todella poikkeuksellista laatua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, voi kiitos kovasti. Tämä kommentti oli todellakin illan piristäjä. :) Aws, kiitos <3

   Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Hair color tips

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica