Parrot makeup: Caique

Kuten moni vakiolukijoistani on varmaankin huomannut, rakastan papukaijoja. Niinpä olen päättänyt tehdä sarjallisen erilaisia meikkityylejä erilaisten papukaijalajien inspiroimana.

Ensimmäinen laji on caique!

As many of you have probably noticed, I love parrots. So I've decided to do a series of different parrot inspired makeups.

The first species is caique!


Kohtasin parikin ongelmaa. Numero yksi oli se, että peilipöytäni valot ovat rikki, joten jouduin työskentelemään pimeässä. Tämän tuloksena häivytin melko kehnosti. Toinen pulma oli se, että menin ottamaan kuvat muutaman tunnin liian myöhään, kun aurinko laski jo. Oli pikkuisen vaikeampi löytää paikkaa, jossa valaistus olisi ollut sopiva.

I faced a couple problems. No 1 is that my mirror table lights are broken so I basically had to work in the dark. This resulted in bad blending. The other problem was that I went to take the pictures a couple hours too late when the sun was already going down. It was a bit harder to find a place where the lightning would have been suitable."Caiqueiden", eli valkovatsa-arattien (Pionites) sukuun luetaan itse valkovatsa-aratit sekä mustalakkiaratit. Kumpainenkin jakautuu vielä muutamiin alalajeihin. Tämä meikki muistuttaa ehkä enemmän nimenomaan mustalakkiarattia. Valkovatsa-aratit eivät nimestään huolimatta lukeudu varsinaisesti aratteihin, vaan ovat oma sukunsa.

The caique family is spread in white-bellied and black-headed caiques. Both of the types have a couple of subspecies. This makeup reminds maybe more the black-headed version.

Käytin kahta Grimasin oranssia liikkuvalla luomella sekä lisäsin alaluomeen keltaista Inglotilta. Vihreässä osassa on sekoitettuna Grimasin tummanvihreää sekä Inglotin omenanvirheää. Sisänurkassa on myös ripaus kermanvalkeaa.

I used two different orange from Grimas on the upper lid and added some yellow from Inglot to to the lower eye lid. The green parts are a mix of Grimas' dark green and Inglot's apple green. There's also a hint of cream white on the inner eye corner.


Sääli, etten löytänyt punaisia piiloinssejäni. Caiqueilla on punaiset silmät ja olisi ollut hauska lisätä se meikkiin.

Too bad I couldn't find my red contact lenses! The species have red eyes and it might have been fun to add that fact to the makeup.


...Ja koska caiquet tunnetaan siitä, että ne ovat papukaijamaailman klovneja ja sekoilijoita, minun piti tietenkin myös hieman derppailla!

...And because caiques are known to be the clowns of the parrot world I also had to derp a bit
Siinä kaikki tällä kertaa! Lajitoiveita saa esittää lisää halutessaan. Yksi asia, jonka ainakin teen, on sarjallinen neitokakadujen värimuotoja.

That's all for today! Feel free to suggest some parrot species for this project. One thing I will at least do is a series of cockatiel colors!

Luvs,

Shadow Self

Comments

 1. oii vähän kaunis, hienosti käytetyt värit! Neitokakaduja odotellessa

  ReplyDelete
 2. Upeita värejä ja kuvia!
  Meille lensi yksi päivä neitokakadu ikkunalle pyristelemään ja tuli kädellekin istuskelemaan, mutta sitten se lensi pois kun olisin siirtänyt sisälle :/ Pöh, olisin voinut vaikka pitää sen (jos ei omistajaa olisi löytynyt), linnut on ihania ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitämitä :oo Missä suunnassa ja minkä värinen? Kaikki tiedot varmasti erittäin kaivattuja! Voin välittää infon yhdistykselle. Siellä on jonkin verran mahdollisuutta etsiä karanneita lintuja. :)

   Delete
  2. Vuosaaressa Helsingissä, tosin tämä tosiaan tapahtui jo viime viikonloppuna :/ Olis tietty itse pitänyt tehdä heti ilmoitus, mutta kun on niin pöljä etten edes tajunnut ilmoittaa millekään yhdistykselle xD Olen käyskennellyt tuolla pihalla, mutta ei ole näkynyt enää muutamaan päivään niin ajattelin että liekö otettu jo talteen. Semmoinen samanvärinen, kun nuo sinunkin linnut se oli, ehkä hieman pienikokoisempi ja vaaleampi noilta tehosteväreiltään.
   Täältä on kyllä ennenkin löytynyt neitokakaduja pihoilta pyörimästä, mikä on aika hämmentävää :D Kaikki mun tietämät tapaukset on kyllä saatu talteen, tästä en tiedä:/ Noh ensi kerralla olen viisaampi!

   Delete
  3. http://forum.papukaijat.net/index.php?topic=33726.new%3bboardseen#new

   Hei, kysyisin vielä tosta kakaduasta. Oliskohan se ollut meidän Kaija, jos avaat ton linkin niin näet sen :) Olisitko ystävällinen ja laittaisit vaikka s postiin tarkemmat tiedot jos se oli meidän Kaijuli. Että missä päin Vuosaarea, osoite? Kiitokset! Yst terveisin Tuuli

   Delete
  4. http://forum.papukaijat.net/index.php?topic=33726.new%3bboardseen#new

   Heippa, yllä olevassa linkissä on meidän Kaija, joka on karannut. Oliko se Kaija joka lensi sinun parvekkeelle? Vastaisitko s postiini joo tai ei niin tiedän :) tuulikaukua@hotmail.com Yst terveisin Tuuli

   Delete
 3. Ei pysty vaan ymmärtämään mien joku voi olla noin kaunis :) Sulla on ehkä kauneimmat kasvonpiirteet ikinä!!

  ReplyDelete
 4. I love this..... Thanks for the idea :). Your very beautiful too x

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica

Hair color tips