Caique talossa!

Heippa kaikille ja pahoittelut julkaisujen pitkistä aikaväleistä!

Pahoittelut myös siitä, etten ole vastannut kaikkiin kommentteihin. Gmailin uusi jako sosiaalisen median suhteen teki sen, että bloggerin kommentti-ilmoitukset saapuvat gmailin sosiaalisen median kansioon, jota en jaksa hirveästi selailla. Eli yksinkertaisesti en ajatellut, että kommentteja oli tullut. Joten tuossa kun vilkaisin julkaisemattomat kommentit, blogger hieman huusi hallelujaa. Tuli siis hieman luettavaa. :D

Mitäpäs minulle kuuluu? Perheeseeni on liittynyt uusi ihana olento nimeltä Pyro. Pyro on valkovatsa-aratti, eli caique (Pionites leucogaster xanthomeria). Lajia ei ole Suomessa kovinkaan paljoa, vaan kyseessä on Ruotsin tuonti. Pyro vaatii lintumittapuulla keskimääräistä paljon enemmän seuraa ja nauttii siitä, että saa olla kaikissa touhuissa mukana. Se on myös todellinen temppuilija ja toimiikin eräänlaisena pääkoulutuslintunani tästä eteenpäin. Tästä eteenpäin ei ole suunnitelmissa ottaa enempää eri lajeja, sillä caiquet tuppaavat olemaan jokseenkin reviiritietoisia, eivätkä aina tule toimeen pienempien (tai isompienkaan) kanssa hyvin. Ihmisille Pyro on oikein mukava, kesy ja mielettömän lutuinen tapaus. Sen kotisivuja voi käydä katsomassa täältä.


Kylvyn jälkeen on kiva lämmitellä.


Minulla oli tuossa viikko sitten myös eräät katalogikuvaukset Helsingissä, ja kuvasimme Vixssinille, Innocentille, Heartlessille ja Poizen Industriesille. Tapasin paikalla viimein myös Hellsinki Rock Girlsien kolleegani Eijan. Oikein mukava! Muistakaahan käydä tykkäämässä tuosta yhteisöstä. Sekä toki myös Shadow Self -sivusta. Itse vaatteista en vielä toki voi antaa kuvia, mutta alla otos kuvausmeikistä nopeana Instragram-vammaräpsäisynä Lohjalta, jossa pysähdyin kotimatkalla jäätelölle. ;)Comments

 1. Replies
  1. Sorry about this finnish only. I haven't realised that there actually are readers who would really want to read the blog in english. I get so much more finnish comments. But briefly, this entry says that I apologise for not noticing comments for a while. It was because of the gmail's new social media album where all the comment notices went.

   And then I'm introducing my new white-bellied caique Pyro. And at the end I'm telling that I just had a catalogue shoot. I can't yet publish the pictures but the last photo is of my make-up that I wore during the shoots. :)

   Delete
 2. Pyro on niiin söpis pieni otus ♥ ♥ Oon jo ihan fani! ^__^
  Tykkään kovin, kun on mukana touhuissa ja sellainen jokapaikan höylä ja selkeästi nauttii huomiosta.
  Olisi kiva, jos joskus päästäisiin tulemaan moikkaamaan noita teidän lapsosia. ♥

  Jeee..kuvauksia! :D Toi sun lookki on niin upea, todella kaunis. Mulla tuli mieleen sellainen ihanainen rokki-barbie, sanan hyvässä merkityksessä. ;)


  ~ Frillycakes ♥ ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ^^ Tuona päivänä oli kyllä erittäin kiva fiilis. :)

   Tervetuloa! ^^ Pienempien lintujen kanssa uskaltavat lapsetkin touhuta hieman. :) Pyro voi olla haastavampi, sillä laji vaatii paljon eleiden tulkintaa ylikiivastumistaipumuksensa vuoksi. Aikuisten kanssa sen uskaltaa antaa olla vapaana samaan aikaan helpommin.

   Delete
 3. ..on muuten ärsyttävä tuo googlen uudistus. Sain Puhelimella mun toisesta sähköpostista sen pois, mutta nyt se sellainen muokkaamishomma on kadonnu ja en tiedä miten saisi sen tuosta pääasiallisestakin sähköpostista pois.

  ~ Frillycakes ♥ ~

  ReplyDelete
 4. Miten onnistut pesemään hiukset niin ettei tuohon valkoiseen sotkeennu sinistä? Noi on niin ihanan väriset :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kohtuullisen helppoa, kun valkoinen on yläpuolella, eli vesi valuu vaaleasta tummempaan. Joskus mulla oli blondit latvat ja punainen tukka ja se ei kyllä toiminut yhtään - latvat värjäytyivät heti.

   Delete
 5. Voi mikä ihana böördi! :333

  ReplyDelete
 6. Voi miten suloinen lintu!!!^^♥
  Ja miten hellyyttävää että se osoittaa tuolleen välittämistä ja kiintymystä!!! Toiset eläimet kun ovat välillä kovin itsenäisiä!!:)

  ReplyDelete
 7. söpöt <3 Vimppa kuva on niiiiiin ihana !

  ReplyDelete
 8. mmm lovely blog!
  mb you follow me?
  and i follow you back!
  ok?

  http://defishencia.blogspot.ru/

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica

Hair color tips