Neutrogena Visibly Clear & Ice cream tea


Kevät lähestyy ja valo tuntuu ihanalta! On monia asioita, joita voi tehdä piristääkseen arkea. Yksi näistä on tehdä hyvä aamiainen ja käyttää siihen hiukan mielikuvitusta. Aki teki tänään tällaista: Munaa juustolla, pop tarteja, valkosuklaa-pashaa, mineraalivettä sinkillä ja c-vitamiinilla - sekä kahvia hänelle ja minulle jäätelöteetä. Ei jää. Jäätelö! 

 Finnish spring is getting finally closer - and I just love that it's no longer full time darkness. There are so many things one can do to cheer up everyday life! One of them is to make a good breakfast and use some imagination. This is what Aki made this morning: Egg with cheese, pop tarts, white chocolate pasha, mineral water with zinc and vitamin c - some coffee for him and ice cream tea for me! Nope, not ice. Ice cream!

Kyseistä jäätelöteetä löytyi Citymarketista. Ostin samalla tuota sarjaa kolme pussia. IHQ vaahtokarkkia, HOLA chiliä sekä tuota M8 jäätelöä. Todella hyvää!

This ice cream tea was found at the local Citymarket. I bough three different flavours. IHQ Marshmallow, HOLA chili and M8 Ice cream. Delicious!
*Ihq comes from the finnish word "ihana", meaning lovely or adorable. Teenager girls shortened the word "ihku" ("eh-cu" or if you think about german, "ich-cu") and then again shortened the "ku" speech sound to "q". Previously the word ihq was mainly seen as cider up licking, on the streets drunk-peeing teen girls word but nowadays it has a humorous or even sarcastic tone.

 

Minulla on ollut aina hiukan ongelmia ihon epäpuhtauksien kanssa, joten päätin myös testata Neutrogenan Visibly clear-sarjan verigreippituoksua. Puhdistusainetta ja kosteusvoidetta! Tuoksu on jännän kirpeä ja siihen sekoittuu jokin mentholin kaltainen.

 Since I've always had some problems with my skin, I also decided to try out Neutrogena's Visibly clear series with the pink grapefruit scent. Cream wash and oil-free moisturiser! The scent is exitingly sharp and fresh and there's something that reminds of menthol.
Tänään ohjelmassa on rentoutumista ja chillaamista. Illalla menen Akin ja ystäväni Jonnen kanssa käymään ulkosalla. Voisi olla liituraitaa vaativa ilta!

Today I'm gonna just relax. In the evening I'll spend some time with Aki and my friend Jonne. This evening just might demand some pinstripe!

Comments

 1. oooooh you are looking gorgeous! Love that necklace! Can you tell me, from where do you got this awesome thing? <3

  ReplyDelete
 2. Toivottavasti et ole vielä kyllästynyt haasteisiin, sillä blogissani olisi sinulle yksi sellainen! ;)

  http://partofjennysworld.blogspot.fi/2013/03/11-6-facts-thats-who-i-am.html

  ReplyDelete
 3. Tämä ei liity nyt kyllä yhtään tähän postaukseen, anteeksi siitä, mutta on ihan pakko kysyä nyt kun tiedät niin paljon ja osaat yhdistellä värejä niin kauniisti että minkä värisellä kannattaisi kulmakarvansa piirtää jos tukka on väriltään Directionsin Apple green?
  Omaan silmään musta näytti hiukan rajulta ja vihreää on todella vaikea löytää hiuksien sävyyn sopivina, joten päätinpä kysyä sinulta mielipidettä asiaan:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm, haastavaa! Paljon riippuu omasta silmänväristäsi sekä siitä, millaista silmämeikkiä käytät yleensä. Jos meikki on tumma, voisit kokeilla erilaisia tummia ruskean sävyjä. Jos taas käytät esim. selkeälinjaista fiftarirajausta, vaaleanruskea, joka ei ole kovin vahvasti piirretty sisänurkasta, voisi olla nätti myös.

   Jos haluaa koittaa jotain eksoottista, voisit testata värittää osan kulmista vihreällä ja osan mustalla/tummanruskealla. Grimasin mattaluomiväreistä saattaisit löytää sopivan sävyisen vihreän!

   Vinkki: Googlaa tuo värin nimi ja katsele ihmisiä, joilla on sama hiusväri päässä. Tsekkaile, josko jollakulla olisi sellaiset kulmat, joka koet sopivaksi ja kivoiksi, sitten jäljittele niitä. :)

   Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica

Hair color tips