Vastaus rahanlupauskirjeeseen

Sain tänään tärkeää meiliä. Minulle luvattiin rahaa! Tilaisuushan on aivan uskomattoman hieno, joten ajattelin myös vastata kirjeeseen. Kas tässä:

"Tervehdin teitä Jeesuksen nimessä.
Haluan lukea tämän kirjeen hyvin koska tiedän sinun tulee yllätyksenä saatuaan kirjeeni vaan sinä elävän Jumalan sinun pitäisi tietää, että tapamme ei ole hänen tavoin hän työskentelee monilla eri tavoilla ja kaikki sujuu hyvin hyvän niil
le, jotka uskovat Kristuksessa Jeesuksessa.

Älä sivuuttaa tämän viestin, koska olet valinnut työskennellä tämän projektin.

Olen rouva Ella Joice Baker maasta Yhdistynyt Kuningaskunta, olen naimisissa Chief. Steve George Baker ennen kuolemaansa lämmöltä hyökkäys, joka kestää vain 1 päivä.
Edesmennyt mieheni oli hyvin varakas liikemies ja hänen kuolemansa jälkeen, olen perinyt kaikki hänen liiketoiminnan ja vaurautta.
Viime aikoina minun lääkäri teki selväksi minulle, että en voi elää yli kuukauden, joten nyt päätin jakaa osa vaurauden, edistää kehitystä orpokotien Afrikassa, Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja Euroopassa kaikkivaltias Jumala armahtaa sieluni ja mieheni sieluni aina, kun se voi tapahtua.

Minä valitsen sinut, kun vierailevat sivustolla hakemistoon ja rukoilin sitä ennen päätin lahjoittaa osan varoista kautta voit auttaa heikommassa asemassa, olen valmis lahjoittamaan summa 750.000 dollaria (Seven sataviisikymmentätuhatta United State dollaria ) ja Jumalan työtä. Haluan tämän rahastoon, jota käytetään Christian toimintaa, kuten, lastenkodeissa, Christian koulut ja kirkot lisäystarkoituksessa Jumalan sanaa.

Haluan myös sinun tietävän, että rahasto makaa pankki täällä Lontoossa, Yhdistynyt kuningaskunta Kun kuulen teitä; Aion kirjoittaa tarkistaa oman nimen, jotta voit lunastaa rahasto joutuu pankki valintasi omassa maassa.
Olen vilpittömästi Rukoilen, että tämä rahasto, kun se on omassa hallussa, että käytät sitä varten kuten sanoin, koska tulin huomaamaan, että hankinnan rikkaus ilman hyväntekeväisyys on turhuutta. Jos olet halukas auttamaan minua käsittelemään tätä hanketta omalla alueella ystävällisesti lähettää minulle alla tiedot, jotka on lueteltu alla olen virallisesti kirjoittaa tarkistaa oman nimen.

Koko nimesi /
Ammattisi / maa

Heti kun saan tämän tiedon teille ohjeistaa pankki antaa sinulle rahastoon tarkistaa, jotta voit lunastaa rahasto joutuu pankki valintasi maasi laajentamiseen valtakunnan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen, koska hän elää.

Aina Rukoilen, että meidän Herramme armo Jeesuksen ja Jumalan rakkaus ja toveruus Jumala kanssasi sinulle ja perheellesi.

Jumala siunatkoon teitä kuin teet työsi
Ole hyvä, jos et voi olla pysty käsittelemään tätä hanketta ystävällisesti minulle pikaisesti, jotta voin etsiä joku muu, joka pystyy käsittelemään tätä hanketta heti, koska en voi selvittää, mitä minulle tapahtuu seuraavaksi minuuttia ja se ei ole hyvä luopua tästä rahastosta pankkiin, kun on paljon lapsia, jotka kärsivät, asunnottomat lapset ovat lukemattomia.

Odotan kiireellinen vastaus pian.
Siskosi Kristuksessa.
Sisko Ella Joice Baker"
----------


Vastaukseni:

Tervehdin teitä Ukko Ylijumalan, seitsemänkymmenenkahden, hänen eripuraisuutensa, ”kuolleen mutta uneksivan”, neitokakaduttaren sekä kolminaisuuden nimissä. Hail Eris! All Hail Discordia! Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.

Mitä ilahtuneimmin mielin luin viestinne! Myös yllämainittujen entiteettien alla tulee kieltämättä työskenneltyä kerran jos toisenkin, mutta häpeäkseni myönnän, että toisinaan olen tapapakana. Onneksi te vaikutatte olevan erittäin harras uskossanne!


Kristillisenä henkilönä teitä varmasti kiehtoo myös se, että omistan Paavi-kortin, joten olethan ystävällinen ja kohtelet minua oikein. Kortti on voimassa aina ja ikuisesti. Voin hankkia sinulle omasi, jos haluat. Voin myös skannata oman korttini ja tehdä siitä sinulle duplikaatin. Uskon, että tällöin olet tupla-Paavi! Vaiko puoli-Paavi… En ole aivan varma. Konsultoin aiheesta E.E.P.O.:ta.

Upeaa, että olette naimisissa pomon kanssa! Se varmasti takaa teille etuuksia työnne parissa. Mutta kuka tämä edesmennyt Steve sitten on? Lämmöltä tullut hyökkäys on kieltämättä myös kovin hämmentävä asia. En olekaan aiemmin törmännyt sellaiseen käytökseen.

Teillä oli siis edesmennyt mies myös ennen Pomoa? You go girl! Aika mimmi! Ja onnea perityistä rahoista.

Osanotot siitä, että ette voi elää yli kuukauden. Kyseenalaistan toki hieman kaikkivaltiaan suunnitelmat, mikäli hän armahtaa sinun ja miehesi sielun lähinnä Euroopassa. Se toki on mukavaa, jos armahdus tapahtuu aina, kun niin voi tapahtua! Silloinhan olet jatkuvasti oikein armahdettu tehdessäsi pahojasi. On myös mahtavaa, että suhtaudut maailmaan jokseenkin paheellisella otteella. Varmasti itse kukin tekisi pahojaan, jos se takaisi jatkuvan armahtelun. Omat jumalani ovat joskus hieman kriittisempiä ja tässä Harmaanaaman mundaaniksi kiroamassa maailmassa vaativat yleensä psykedeelejä näyttäytyäkseen sellaisessa muodossa kuin mitä kansalliseepokset kuvailevat.

Mukavaa, että valitset minut. Onko sinulla lainata poképalloa? Minulla ei ole ennen ollut sellaista.

Lahjoitat minulle siis melko sievoisen summan ja Jumalan työtä? Loistavaa! Raha tuleekin tarpeeseen, mutta itse asiassa myös pari astiaa on tiskaamatta. Roskat ehdin jo viedä, mutta älä huoli: niitä kertyy vielä, joten aivan varmasti työstäkin on hyötyä. Valitettavasti en haluaisi kuitenkaan lahjoittaa rahojani Christianille. En tunne häntä kovinkaan hyvin.

Jotta kuitenkin saatte hyvän käyttökohteen, niin ajattelin lähestyä vuorostani teitä seuraavalla asialla: Asun kylmässä Talvivaaran ghetossa. Eilen raekuuro paukutti kattoani ja siihen tuli lommoja. Jääkarhut ovat raadelleet kolme ystävääni kevään aikana. Onneksemme tulee ensimmäinen lumeton juhannus pitkään aikaan – jotakin hyvää. Juhannus on meille Pohjoisen syväläisille tärkeä juhla ja pyrimme huulemme kostuttamalla lisäämään vesisateen määrää satojemme parantamiseksi. Joka tapauksessa: Haluaisin saada lahjoituksenne ja rahoittaa sillä elämäni. Pyydän. Rahat menisivät hyvään tarkoitukseen: linnunruokaan ja goottikorsetteihin sekä DNAn laskuun ja takuuvuokraani. Toki osan rahasta lahjoitan hyväntekeväisyyteen aivan kuten toivoittekin: Tindalosin hurtat on pelastettava!

Haluan myös sinun tietävän, että minä makaan täällä Talvivaarassa pedissäni. Ghetossa. On niin kovin kylmä… auttakaa minua!

Koska olette varakas, ehdotan teitä tuomaan rahat minulle kasvotusten käteisenä. Jotta voimme varmistua kummankin henkilöllisyydestä, voimme tehdä tämän poliisiasemalla. Olen ilahtunut yhteistyökyvykkyydestänne! Ja kiitos ajatuksista: Laajentaisin maatani mielelläni, mutta veikkaan, että antamanne summa ei vielä aivan riitä rajan siirtämiseen. Olisiko teillä antaa hieman enemmän?
Lupaan uhrata alttarillani puolestasi tänä iltana ja tehdä pyyntöjä, jotta kaltaisesi saa juuri mitä ansaitsee. Olkoon epätoivo ja eripura kanssasi!

Pyhä Nymphicinatar armahtakoon teitä, jos alat tehdä töitä.
Myönnän, että ailahtelevaisuutenne on hieman hämmentävä asia, mikäli ette tiedä, mitä teille minuutin päästä tapahtuu. Siksi ehdotan varmuuden vuoksi vielä toistamiseen tapaamista paikallisella poliisiasemalla, jossa voimme suorittaa rahanvaihdon. Olethan yhteydessä. Odotan rahojasi pikaisesti. Fnord?

Antisiskosi
Koko nimi: Neiti Überneitokakadujumalatar
Sijainti: Talvivaaran ghetto
Ammatti: Ylipapitar
Yritys: Neitokakadukultti

Comments

 1. XDDDDD nyt kyllä hajos

  ...ja näköjää hajos kahvitki toho matolle .__.

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana vastaus <3

  "In his house at R'lyeh, dead Cthulhu waits dreaming"

  ReplyDelete
 3. ;D Terveiset täältä susirajalta sinne talvivaaran gettoon. Toivottavasti tuli tukuttain rahaa. Hauskan kirjeen hälle teit vastineksi.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica

Hair color tips