Lipstick for a vampire

Edellisen postauksen haaste herätti ihmisten mielenkiinnon. Yleisön pyynnöstä laajennan aihepiirejäni siis sen verran, että kerron vaikkapa kussakin entryssä jonkin random faktan itsestäni, jostakin minulle tapahtuneesta asiasta tai muusta vastaavasta. Esittäkää kysymyksiä!

The previous post and the challenge aroused people's interests. As the public demands, I will widen my blog subjects: In each post I'll tell a random fact about me or something that has happened to me. Provide me with some questions! :)


Sitten pinnallisempaan puoleen. Jokin aika sitten tein tilauksen pretty.fi:hin ja ostin Beauty UK Lipstickin Vampire -huulipunan. Vampire. Okei. "Nimetään tää väri vampyyriksi niin kaikki gootit pissivät hunajaa!" Jep. Mainoskikka tehosi minuun. Hittolainen. Joka tapauksessa, Vampire on melko syvä punainen, jossa on kuitenkin hiukan viileämpää sävyä. Se taittuu enemmän pinkkiin kuin oranssiin punaiseen. Kuvaisin sitä enemmän kiiltäväksi kuin mataksi, mutta kimmeltävää se ei silti ole. Pigmentti on jokseenkin rikas, eikä puna näytä kuivattavan huuliani juuri lainkaan. Jonkin ajan kuluttua tuote menettää hiukan kiiltoaan, mutta jättää silti hyvän värin.

Some while ago I made an order to pretty.fi and bought Beauty UK Lipstick Vampire. Vampire. Okay. "Let's name the color "Vampire" and all the goths will pee some honey!" Yeah. Advertising was effective. Damn. Anyways, Vampire is a deep red with some cooler toning. So it's more pink than orange. It's a bit shining rather than matte, but not shimmering. It has quite rich pigment and it doesn't seem to dry my lips at all. After a while it loses a bit it's glossiness but leaves still quite good coloration.

Päivän random fakta: Harrastan roolipelaamista. Suosiossa ovat lähinnä live action (se pahamaineinen larppaaminen!) ja irc-pohjainen storytellin. Lempimaailmani on ehdottomasti White Wolfin World of Darkness (se vanha, ei uusi!). Ja lempigenreni kantaa uuden huulipunani nimeä. :)

The random fact of the day: I do some roleplaying. I fave live action rpg (such a notorious thing!) and irc based storytelling. My favourite rpg world is White Wolf's World of Darkness (old WoD, not the new one). And my favourite genre carries the name of my new lipstick. :)

Comments

 1. Todella kauniin sävyinen huulipuna! Ja kyllä, nimikin on ihan huippu hyvä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep. :D Melkoinen myyntikikka. Jos sen nimi olisi ollut vain jokin "Pinkish red", ei kiinnostus olisi ehkä ollut yhtälainen. ;D

   Delete
 2. Vaikuttaa huulilla samanlaiselle sävylle kuin Maybellinen 10h super stay tint gloss #180 (kulunut nimi tuosta omasta hylsystä). Katselin noita Beauty UK:n punia prettyn sivuilta myös hiljaittain. Ihania sävyjä ja tosi edullisia. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyypä testata! Nimestä päätellen ainakin hyvin pysyvää?

   Delete
 3. Joo, pysyy yllättävän hyvin. :) Useamman tunnin, olisko korkeintaan 5 tuntia korjaamatta. Syödessä ja juodessa ihan vähän kuluu. 10 tuntia en usko kestävän siistinä. :D Markkinointikikkoja tuo nimi.

  ReplyDelete
 4. Haha, kyllä noihin nimiin on helpo langeta, itekin ostin juuri taas yhden sormuksen lisää, koska sen nimi oli "Death of a Vampire" :D Mietin et pakkohan sen niminen sormus nyt on naisen omistaa..! No oli se onneksi myös ihan hieno.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Hair color tips

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica