Paljastuksia!

My first challenge tag in this blog! Thank you, Laura-Janica from I am the Cliché! Since the questions are in finnish, I will reply them in finnish. But if my foreigner readers have something to ask, feel free to tag me to similar challenges. :)

 (Bookworming sunday!)

This little award is all about discovering new blogs and helping
those with less than 200 followers to get recognised.


1. Each person tagged must post 11 things about themselves.

1. Pidän kaikenlaisesta kauniista, mitä luonto tuo silmien eteen. Voin liikuttua kyynelin lumikiteistä, auringonnoususta tai usvasta metsikössä.

2. Jos joskus harvoin suutunkin oikeasti, minut on helppo lepyttää, jos oikeasti tahtoo sitä. :)

3. Pidän asioiden analysoimisesta. Tämä analysointi on kuitenkin auttanut minua elämässäni hyvin paljon ja antanut syitä seurauksille.

4. Vaikka pidän kauneusteemaistablogia, arvostan ihmisessä ulkonäköä enemmän älykkyyttä. Etenkin sosiaalista älykkyyttä.

5. Rakastan erilaisia tuoksuja!

6. Muodostan ihmisestä käsityksen hyvin nopeasti. Usein saamani ensivaikutelma pitää paikkansa. Aloitan yleensä aina siitä oletuksesta, että toinen on mukava tyyppi. Kuitenkin, mikäli ensikohtaamisella saan huonon ja epäkunnioittavan kuvan ihmisestä, on tätä jatkossa haastava korjata ilman pientä vaivannäköä.

7.  Mistä päästäänkin siihen, että kunnioitukseni ansaitsee parhaiten kunnioittamalla minua. Varmin tie ansaita epäkunnioitukseni ja kylmä suhtautumiseni on tehdä tai sanoa jotakin, mikä kielii epäkunnioituksesta.

8. Minulla on tietynlainen lunatic magnetism -flaw (Suokaa anteeksi ropetermit!). Minusta kiinnostuvat (ja kiinnostun vastavuoroisesti myös) usein ihmiset, joista paljastuu myöhemmin monia henkisen puolen diagnooseja. Olen pohtinut monesti syytä tähän, sillä itselläni ei ole ikinä diagnosoitu mitään. Joku joskus sanoi, että vaikutan voimakkaalta ja kiinnostavalta ihmiseltä, ja persoonani on sellainen, johon on helppo tukea. Selitän asian nyt tällä joltakulta lainaamallani analyysillä tällä kertaa! Anyways, siinä on hyvät ja huonot puolensa toki. Ympärilläni on todella mielenkiintoisia ihmisiä, mutta toisaalta kerään lähelleni ikävän usein hyvin raskaita ja epävakaita tapauksia, joita päädyn kannattelemaan ja joista etenkin naispuolisille kehittyy surullisen usein jonkinlainen alemmuuskompleksi. Tästä johtuen saatan vaikuttaa toisinaan varautuneelta tutustuessani uusiin ihmisiin. Koitan välttää kiintymästä liian nopeasti, koska ihmisiinkin pätee se, että jos jokin on liian hyvää ollakseen totta, asia todennäköisesti on juuri näin.

9. Minusta on huhuttu joskus niin, että se on kantautunut omiinkin korviini, että tapanani on rikkoa muiden parisuhteita ja että olen "miestennielijä" (Aivan loistavan hupaisa termi, btw!). Todellisuudessa olen seurustellut vakavasti kolmen ihmisen kanssa elämäni aikana ja minulla on erittäin luja kunnioitus kehoani kohtaan. En myöskään käsittääkseni ole rikkonut yhtäkään parisuhdetta.

10. Suurin osa tuttavistani tuskin tietää maailmankatsomuksestani paljoakaan. Tästä johtuen koen usein, että moni, joka väittää tuntevansa minut, ei todellisuudessa tunne minua. Erityisen paljon huvitun silloin, kun minusta oletetaan pelkkää pinnallista ja sielutonta bilettäjää. Toki sekin puoli on olemassa, mutta se on pelkkä pintaraapaisu. Vaikka olisi soma pärstävärkki, ei se tarkoita, että se on kaikki, mitä ihmisestä löytyy.

11. Tykkään tällaisista haasteista aivan valtavasti! Lisää, kiitos!

2. They must also answer the 11 questions the "tagger" has sent for them.

1. Mikä oli tämän päivän kohokohta?
-  Katselin Akin kanssa Rai luolapoikaa sohvalla koomaten ja nukahdin siihen syliin sitten. :)

2. Paras jälkiruoka?
- Tämä vaihtelee, mutta erilaiset jäätelöiset asiat ovat aina hyviä! Parasta on monen asian yhdistäminen: vaikkapa jäätelörahkakakku. ;)

3. Tilaatko jotain aikakausi- tai sanomalehteä? Mitä?
- En tilaa, luen uutiset suurimmaksi osaksi Netistä.

4. Lapsuuden unelma-ammattisi?
- Näitä on paljon!  Eläinlääkäri, taiteilija, näyttelijätär, lakimies, toimittaja, malli yms.

5. Väri josta et erityisemmin pidä? 
- Oranssi ja keltainen varmaankin. Tulessa tosin ihan hauskoja, samoin mustaan yhdistettynä. Oikeastaan sanoisin, että mikään väri yksinään ei ole ikävä, mutta on sellaisia värejä, jotka on vain hienompia yksinään ja yhdistettyinä kuin toiset.
6. Kylpylä vai vesipuisto?
- Kylpylässä tulee käytyä useammin, mutta vesipuistossa on hauskempaa!

7. Mitä itse edustaisit seitsemästä kuolemansynnistä?
-  Pitipä tehdä oikein pari testiä, ja näemmä olisin Himo. :D Olisin melkein veikannut Ahneutta!

8. Mitä tapahtui viimeisimmässä unessasi jonka muistat?
- Yritin viestittää ystävälleni Jonnelle unessa jotakin tunnetilaani. En tiedä, mikä se tila oli, mutta vertasin sitä niin, että se tuntuisi samalta kuin kaksi hänen eksäänsä olisivat hääräilleet keskenään.

9. Purkka vai pastilli?
- Pastilli. 

10. Onko sinulla korua joka tuo mieleen erityisiä muistoja? Millaisia?
- Korut tuovat paljonkin mieleeni. Ehkä selkein on medaljongini. Ostin sen jouluaattona itselleni. Olin ensimmäisen jouluni kymmeneen vuoteen seurustelemattomana ihmisenä ja tunsin oloni yksinäiseksi. Koru oli viimeinen laatuaan ja kutsui minua voimakkaasti. Se on yksi rakkaimmista koruistani tänäkin päivänä.

11. Elokuva joka sai sinut itkemään?
- Legendaarisesti, Del Toron Orpokoti. Sitä tuli itkettyä niin paljon, että kaverin piti ajaa minut omalla autollani kotiin. 

3. They must also create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag.

1. Oletko introvertti vai ekstrovertti? Miten se näkyy?
2. Kerro kolme hyvää piirrettä itsestäsi.
3. Tiedätkö älykkyysosamääräsi? (Maagista lukua ei ole pakko kertoa toki.)
4. Lähdetkö mieluummin suhteesta vielä ennen kuin alat vihata toista vaiko vasta sitten, kun välit ovat selkeästi menneet?
5. Minkälaisista ihmisistä pidät?
6. Minkälaisista ihmisistä et pidä?
7. Mitä hajuvettä käytät?
8. Jos paras ystäväsi alkaisi iskeä ihastuksesi kohdetta, vaikka tietäisi tunteistasi, kuinka reagoisit?
9. Suosittele hyvää viiniä tai muuta alkoholijuomaa! Mikäli et juo, suosittele jotakin erikoista limonadia tai vastaavaa.
10. Mainitse pari biisiä, jotka ovat olleet elämässäsi suuressa osassa tai aiheuttaneet mielettömiä emotionaalisia tiloja!
11. Minkälaisesta aiheesta toivoisit minun kirjoittavan Shadow Selves -blogiin?

4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.

5. These lucky bloggers must be told.
6. There's no tag backs.


Comments

 1. ää kiitti tägist x) tein tän itseasias jo, mutta voisin editoida noi sunkin kysymykset tuoho yhteen viestiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://teranymphicus.blogspot.fi/2013/02/haaste_2.html nonni tuolla lopussa :>

   Delete
 2. Minun on myönnettävä, että luen oikeasti mielenkiinnolla blogiasi. Vaikka tiedänkin sinut "oikeassakin maailmassa", vaikka en läheskään niin hyvin kun toivoisin tietäväni (tai tuntevani). Minusta olet aina ollut mielenkiintoinen persoona (ei, minulla ei ole diagnoosia :D ). Monitahoinen on sana, jota minä käyttäisin. Pidän vahvoista persoonista (lienen itsekin sellainen) ja siksi tätä merkintää oli hauska lukea.

  Itsekin kun kirjoittaa pelkkää höttöä ja jättää monia asioita kertomatta blogissaan niin mietin aina joskus, millaisen mielikuvan siitäkin mahtaa saada. Toisaalta, jos ei näe sen läpi, niin sehän on henkilön oma valinta.

  No oliko tällä lätinällä joku ajatuskin? Ei oikeastaan, halusin vaan sanoa, että oli hauskaa lukea vähän syväluotaavampaa tekstiä myös :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hyviä pointteja kyllä. :) Tällaiset kyselyjutut ovat siitä kyllä loistavia, että voi sujuvasti kertoa asioista. Itse sitä hiukan varoo, mitä kaikkea julkisesti kertoo, sillä maailma on stalkkereita täynnä, mutta toisaalta liika varovaisuus olisi vain rajoittavaa. Mukava kirjoitella tällaista. ^^ Saa vapaasti tägäillä kyllä vastaaviin haasteisiin tai esittää kysymyksiä vastattavaksi randomillakin.

   Delete
 3. oih olet mahtavan oloinen persoona! tuollaisia ihmisiä saisi olla maailmassa enemmänkin :)

  ReplyDelete
 4. Toivoit tägejä, joten:

  http://sxxlife.blogspot.fi/2013/02/rospen-haaste.html

  Se on kyllä samanlainen kuin tämä, mutta jos siltä tuntuu niin tee ihmeessä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koska tein samaisen haasteen juuri, voisin napata vaikkapa nuo tekemäsi kysymykset! :)

   Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Hair color tips

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica