Hellsinki by Night!


Kävin Helsingissä viikonloppuna. Perjantaina viimeisteltiin tatuointini - siitä lisää myöhemmin. Ensin vietin yön ystäväni Iiriksen luona. Iiris omistaa kasvattini Nablan. Se oli todellinen rauhan tyyssija, ja nautin todella paljon siitä, että sain uppoutua hetkeksi rauhaisaan maailmaan, jossa illalla nautittiin lasi punaviiniä ja aamulla persikkaista teetä. Lauantaina siirryin Marian luokse. Maria on pitkäaikainen ystäväni, alunperin netin kautta. Olemme viimeisen vuoden ajan tehneet ja suunnitelleet yhdessä jokusen kuvauksen. Siihen se meni nytkin! 20 minuuttia ennen lähtöä kaupungille kuvasimme ripeästi kummastakin joitain ruutuja. Saldo oli yllättävän hyvä aikaan nähden! Tässä muutama esimerkki.

I visited Helsinki last weekend. On friday my tattoo was finished - more about that coming later. The first night I stayed at Iiris, my friend who owns one of my cockatiel babies. It was the real haven of peace, and I really enjoyed the feeling of sinking into some other world where one drinks a glass of red wine in the evening and some peach tea in the morning. On saturday I went to see Maria. She's my long-term friend I met originally online. This year we've planned and fulfilled some photo shoots together. ...And that's what we did again! 20 minutes before we went to a bar we took some shots. The succes rate was actually quite good! Here are a couple examples.

Photo: Maria Maunula
Model & Edit: Shadow Self
Photo & edit: Maria Maunula
Model & MUA: Shadow Self
Kuvailun jälkeen lähdimme Hellsinki RockGirlsien tapaamiseen. Palaverissa juteltiin hieman siitä, mitä porukkamme tahtoo tehdä ja mitä haluamme olla. Lisäksi pääsin tapaamaan muita tyttöjä, mikä oli kivaa! Porukka oli totisesti awesome. :)

After that we went to Hellsinki RockGirls! We sat down and talked about our group and what we would like to do in the future. It was so nice to meet the other girls! They were so awesome. :)

Maria and me

Me, Maria and Emilia

Kun palaveri oli ohi, siirryimme baariin viettämään iltaa. Loppuyö olikin paljolti tätä:

When the official meeting was over we went to bar to spend the evening. The rest of the night was pretty much this:


Piakkoin luvassa lisää näytteitä minun ja Marian 20 minuutin pikaphotoshootista!

Soon you'll get to see more pictures from that "20 minutes quick photoshoot".

Luvs,

Shadow Self

Comments

 1. Ootte kyllä semmosia malli-kuvaaja-kuvankäsittelijä-taitureita!! :D
  Ihania kuvia ja kauniita naisia ♥ ^^ On kyllä pieni kateus tuosta sun tukasta, se on niin ihana ja sitä on niin PALJON!!

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ^^
   Joo, ja nyt kun tukka on hiukan parantunut vielä viime vuoden rääkeistä, se on tosi kivassa kunnossa. :) Ei yhtään lisäkkeitä noissa kuvissa! ^^

   Delete
 2. huoh tuo siun tukka, se on UPEA! :) Ja mahtavia kuvia nämäkin :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Hair color tips

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica