Meikkikeikat alkavat taas!

Työllisyystilanteeni muutosten vuoksi on tullut pitkästä aikaa ajankohtaiseksi alkaa taas tehdä keikkaa meikkipuolella. Tällä kertaa osuuskuntamme Taikamo mahdollistaa minulle kätevästi laskuttamisenkin, mikä tekee asioista huomattavasti helpompaa. Nyt kuitenkin pähkäilen brändäytymistä, nimeä ja muuta vastaavaa.

Hirveän suurelle läjälle kotisivuja minulla ei olisi sinänsä varaa, mutta onnistuisinko yhdistämään meikki- ja mallipuolen samojen sivujen alle? Nyt olisi toisaalta mahdollista modata ihan uusi nimi tuolle meikkipuolelle. Toivoisin sen ilmentävän sitä, että spessunani ovat nimenomaan tummanpuhuvat ja erikoiset naamasuttaukset. Kokopäiväduunia tuosta tuskin tulee, tiedostan sen, ja toki ne perus häämeikitkin onnistuvat. Mutta kiinnostavaa olisi järjestää esimerkiksi työpajoja ja meikkiopetuksia (...jolloin pääsisin hyödyntämään myös ryhmänohjaajakoulutustani.).Naamakirjaan perustanen oman saittinsa, joka on vain suomeksi. ...Vai? Seuraisitteko mieluusti myös meikkipuolta Shadow Selfin FB-sivujen alla, huolimatta vieraskielisyydestä? Saattaisi vain olla helpompaa markkinoida spesialisoidusti, eivätkä ulkomaiset lukijat välttämättä ole se suora targettini markkinoinnissa.

Nyt kuulisinkin erittäin mielelläni ajatuksianne.

1) FB-saitti meikeistä puhtaasti erilleen vai Shadow Self -sivun yhteyteen?
2) Jos erilleen, tuleeko mieleen muhevaa nimiehdotusta? :)

Tässä muutamia tekeleitä vuosien varrelta. Tällä kertaa sellaista, mitä on tullut väsättyä muille. :)

Emmi Honkalan malliportfoliokuva, smokey eyes.
Kuva: Nadi Hammouda

Dudetkin onnistuvat luonnollisesti! Film Noirin hengessä tehty kuvaus meikkeineen. Mallina Joni.
Kuva: Jere Satamo

Hair-musikaalin tehty vanhuksen meikki näkyi 50 metrisen katsomon perällekin.
Mallina Maisa.

Luonnostaan voimakkaasti pisamaisen Laura Turpeisen piti muuttua kiinalaiseksi silkki-ihoksi larppiin.

Sannan malliportfolioon tehtiin klassinen smokey eyes.
Kuva: Nadi Hammouda

Sellaista tällä kertaa. Kaipaisin tosiaan asiallisia ajatuksia, toiveita ja vinkkejä tuohon markkinointipuoleen. Mitä haluaisit asiakkaana nähdä? Miten tahtoisit seurata meikkipuolta mieluiten?

Ja luonnollisestikin: jos sinulla on tarvetta saada laadukas meikki kuvauksiin, keikalle, haastatteluun, televisioon ja mediaan tai mihin tahansa, ole rohkeasti yhteydessä ja tiedustele hintoja!

ida.kaukonen@gmail.com

Comments

 1. FB on niin ketterä, että sinne voi luoda monta sivua joita hallitsee samalla kirjautumisella, niin Shadow Selfillahan voisi olla infoboksissa linkit sivuihin ja olisi helppo sitten hallita siellä näitä eri intressejä. Itseä ainakin kiinnostaisi nähdä meikkikuvia, jotka löytyisi näppärästi. Ja nimen voi silti keksiä, vaikka olisi samassa yhteydessä!

  Kotisivut voisi olla erikseen, mutta yhdessä, eli sama aloitussivu ja siitä voi edetä sitten jompaiseen kumpaiseen genreen.

  PS. Onnea matkaan tällekin uralle! Hienoja meikkejä oletkin jo tehnyt, toivottavasti me lukijat saamme nähdä näitä lisää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos palautteesta! Tuo voisi olla itseäkin miellyttävä suunta. Erilliset FB-sivut ovat tuttu juttu, minulla on niitä ehkä hieman liikaakin... :D (Kuusi tai seitsemän) Mutta ehkä yksi vielä mahtuisi! Niin kätevä väylä markkinointiin.

   Nyyh, en osaa tehdä Word Pressillä sellaista yksittäistä sivua, joka uudelleenohjaisi täysin eri templateille. ;__; Mutta ehkä se riittää, jos näyttävästä etusivusta löytää samasta valikosta eri kategoriat.

   Kiitos onnentoivotuksista! :)

   Delete
 2. Erillinen sivu vois kyllä olla kiva, koska sitte voisit saada eri tavalla huomiota nimenomaan vaan sun meikkitaitoihin kohdistuen. Nimi ei nyt kyllä heti kilkattele mielessä tosin..

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Hair color tips

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica