Meow Cosmetics: Snow Lynx

Tänään tuli täyteen 100 blogilukijaa ja 300 Facebook-sivun tykkääjää! Ihan mieletöntä! Blogi on ollut pystyssä kuitenkin vain hetken, joten olen todella ilahtunut! Kiitos paljon teille kaikille! (Wryy sanoo terve, minä sanon jotakuinkin "Mikä se on? Onko se kamera? Ooho!")

Today the blog reached 100th reader and 300 Facebook site likers! Insanely great! The blog has been here for so little time - so I'm very thrilled and flattered. Thank you all so much! (Wryy says hi, I'm saying something like "What's that? Is it a camera? Whoo!")


Huomasin tässä, että talven jäljiltä kalvakaksi muuttunut ihoni kaipaisi vaaleamman pohjustuksen. Tämänhetkiseni on alkanut olla selkeästi aivan liian persikkaan taittava iholleni, joka on hyvin neutraali, jopa hiukan harmaa. Olen käyttänyt nyt Meow Cosmeticsin mineraalimeikkipuutereista Sleek Siamese -väriä, mutta Sleek/Inquisitive Bengal sopi minulle aikaisemmin paremmin. Toisaalta, jos rusketun, olen enemmänkin Korat. Alla kuvassa näkyy ongelma hiukan, kun vertaa kasvojani muuhun ihooni.

I noticed that my skin tone has turned very pale after winter and I would need a bit lighter foundation. The one I'm using now is a bit too peach for my skin that is more like neutral, even a bit grey. I've been using Meow Cosmetics's mineral foundation, Sleek Siamese. But I'd say that Sleek/Inquisite Bengal woulf fit better. On the other hand, if I get any tan because of the summersun I might be more Korat. Below you can somewhat see my problem when comparing my face to my chest.Ennen kuin saan uuden värini jossakin vaiheessa, voisin tilapäisratkaisuna kokeilla erästä erikoisostostani. Oletko erityisen kalpeaihoinen? Lähes valkea? Eikä mistään löydy sopivaa meikkiä, paitsi korkeintaan Grimasin meikkivoiteista, jotka marmoroituvat puolessa päivässä iholle? Meow Cosmeticsilla on tähänkin omansa, nimittäin väriperheen uusin mineraalimeikkipuuteri Snow Lynx.

Before I'm able to get the new foundation I will use one of my special buy as a temporary solution. Do you have extremely pale skin? Almost white? And no suitable make up foundation - with the exception of Grimas that melts from your skin during the day. Meow Cosmetics just might have the solution for you. This solution is called Snow Lynx.

Snow Lynx on vitivalkea jauhe, eikä siinä ole minkäänlaisia pohjavärisävyjä. Sitä suositellaan äärimmäisen valkealle iholle. En ole niin vaalea kuin mihin tarkoitukseen tämä sävy yksinään on, mutta käytän sitä toisinaan vaalentamaan muita Meow Cosmeticsin sävyjä tai lisään sillä valokohtia meikin päälle.

Snow Lynx is a snow white mineral foundation powder that has no undertones. It's recommended to extremely white skin. I'm not that pale but Snow Lynx does help me: I can mix it with my other foundations that are too dark. It can also create a little bit of light to your face.Huono puoli on, että jotenkin koostumus ei ole ihan yhtä pehmeä kuin muissa Meowin mineraaleissa. Ikään kuin se olisi hiukan karkeampaa ja vaikeammin levittyvää. Kuitenkin se toimii kohtuullisen hyvin etenkin päälle laitettuna. Alla jonkinlainen vertailukuva, joskin nyt sisätilassa on vaikea saada tuota napattua kunnolla. Katsotaan, jos saisin jossakin vaiheessa ihan ulkovalokuvaa.

The minor side is that the composition isn't just as soft as many other Meow minerals have. Spreading it seems slightly trickier, though the difference is not that significant. Below there's a photo where I used the Snow Lynx on top of the Sleek Siamese. Allthough it's a bit hard to have good photos indoors. Perhaps I'll try to take a shot outdoors at some point.

Ai niin. Sitten pieni kysymys! Jos teillä olisi mahdollisuus kuvata todella kookkaan käärmeen kanssa, minkälaisen setin kyhäisitte? Millainen tarina? Ideat ovat tervetulleita!

Oh yes! I have a little queastion to you! If you had the chance to do a photoshoot with a large snake, what kind of set would you create? What kind of story? Ideas are welcome!

Comments

 1. Varmaankin joku sellainen, missä ihminen on todella viidakkomaisesti puettu, ja käärme tuijottaa tätä silmiin kietoutuneena kaulaan tms.. Okei maailman huonoin selitys, mutta sellainen kuva, missä on uhkan ja uhman tuntua.

  ReplyDelete
 2. Oih, käärmeet on ihania <3 Meiltä löytyy täältä kotoota kaksi viljakäärme neitokaista ja heidän lisäksi on myös viisi liskostakin :)
  Mutta siis, jos olisi todella iso käärme ja kuvaus, niin mä varmaa kyhäisin sellasen viidakko teeman! Sellanen sademetsä tausta, iso käärme ja itselle Jane vaatteet :D Varmaan aika perus juttu mutta musta se toimii aina! :)

  Tai sitten kuvaus seitsemän kuolemansynnin himosta, joka kuvataa usein siten, että on nainen ja käärme :)

  ReplyDelete
 3. Mä näen jotenkin mallin meikattuna/puettuna tiikerimäisesti, ja että tämä käärme olisi kiedottuna mallin hartiakaula-seudulle ja malli murisisi/karjahtelisi/katselisi agressiivisesti tätä kärmestä. En tiiä selitinkö nyt ihan selvästi, mutta ideana kahden pedon kohtaaminen! :)

  ReplyDelete
 4. Jos mie olisin kuvattavana käärmeen kanssa, niin mie haluisin kyllä pukeutua egyptiläisvaikutteisesti, tähän tyyliin; http://3.bp.blogspot.com/-ZmPjpEDyBV4/UAkBXaAaM8I/AAAAAAAAAG8/-JIqj9mgjhE/s1600/2287322,1ebr0NNurHg7pyGaqTGvKFi1mYu8tK50F3X2zZsiWwAMnyqutUC3PCnSXCINeTLqa2V7iGzso9he3qrK0GLUUA==.jpg

  Ois mielenkiintosen näköset vaatteet, ja käärmeen kans ois sellanen vaarallisen seksikäs tai silleen, hankala selittää. :D Sais aika naisellisia kuvia, joihin se käärme tuopi vähän erikoisuutta. :) Kleopatrahan (VII) itte asiassa yritti saada käärmeenpureman, ja kuolikin siihen tai myrkkyyn, en ihan varmasti muista, mut sekin tuli mieleen tuosta käärmeestä. :)

  ReplyDelete
 5. Kiinnostuin oitis tuosta Meow Cosmeticsin meikkipuuterista. Voisitko tehdä oman postauksen siitä? Ei vain tuosta vaaleasta sävystä, vaan esim. miten teet itsellesi koko meikkipohjan noilla tuotteilla.
  Etsiskelen juuri tällä hetkellä kevyempää meikkipohjaa, mutten ole ikinä kokeillutkaan mineraalimeikkejä. Olisi kiva kuulla meikeistä oikeasti jotain tietävän ihmisen kokemuksia. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti! :) Kerron mielelläni lisää asiasta ja aihe olisi muutenkin aika hyvä, koska minulla on paljon Meowin tuotteitakin esiteltäväksi. Sarjaanhan kuuluu siis pohjien lisäksi myös aivan ihania luomivärejä ja muita.

   Delete
 6. Uih! Onko sulla kääremkuvaukset tulossa? :D
  Mulla tuli heti mieleen semmonen badass steampunk valtiatar, hieman domina-henkisellä asenteella ja sit sillä olis sen kummpanina juonitteluissa muhkee käärme!

  ~ Frillycakes ♥ ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih! Tuossahan voisi olla ideaa! Rakastan steampunkia ylipäänsä ja tuo voisi olla ainakin persoonallista!

   Joo, kärmes olisi käytettävissä. :) Pitää vaan keksiä, minkälainen kuvaus olisi parhautta!

   Delete
  2. Hihhih..ajattelinki että vois sopia sun tyyliin. ^__^
   Odottelempa innolla mitä keksit/te toteuttaa!

   Delete
 7. oioioi mikä ihana pikkulintunen <3
  ja oooooh, käärmekuvista tulee varmasti mahtavia, oli teema mikä tahansa *-*

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Hair color tips

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica