Self-portraits and Venla's challenge


Siitä on hetki, kun olen viimeksi ottanut omakuvia tai vastaavia. Omakuvat ovat olleet mielestäni aina kiehtovia, sillä fyysisten piirteiden kehityksen osoittamisen lisäksi ne kertovat paljon silloisesta mielentilasta. Niinpä otin muutaman otoksen kotipihallamme. Sitten sää kävi hyvin tuuliseksi, minkä seurauksena sain pari villimpää otosta.

It has been a while since I last took any self-portraits or such. I find them interesting since they kinda show the development in physical characteristics but also they tell a lot about the current state of mind. So I did a couple shoots at my home yard. As the weather turned windy, I managed to get also a couple wilder shots!

 
Facebook-sivullani tiedusteltiin piilolinsseistä, jotka näissä kuvissa on. Kyseessä ovat Xtra super 2tone pink -linssit. Vihreän pohjan vuoksi tuo vaaleanpunainen näyttää tosin enemmän hasselsävyiseltä, mutta suurennusefekti on todella kiva ja lookki melko maaginen.

People asked at Facebook about the contact lenses I'm wearing in these shots. They are Xtra super 2tone pink -lenses. Since my iris is green the pink looks more like hazel, but the largening efect is very nice and the look is rather magical!
Sain uuden haasteen Venlalta! Kiitos! 
(I received a challenge from Venla, in finnish.)

1. Kuinka paljon ja millaisia seurustelukumppaneita sulla on ollut? Jos ei ole ollut, kerro, miksi ei.

- Suojelen tietyllä tapaa yksityisyyttäni ja etenkin muiden ihmisten yksityisyyttä, joten vastaan hyvin summittaisesti. :) Seurustelukumppaneita minulla on ollut kolme. Tämän ohella nuorempana on ollut muutama jotain sellaista pienempää juttua, jotka ovat olleet sellaisia suudelmatason kilttejä suhteita.

Jokaista kumppaniani on yhdistänyt keskimääräistä korkeampi älykkyys sekä ehkä sellainen valtavirrasta erottuminen. Nykyiseni on kauniskasvoinen, sosiaalinen ja alternativehenkinen muusikko, joka saa minut nauramaan missä tahansa tilanteessa niin halutessaan. Moni on todennut, että muistutamme eri sukupuolta olevia versioita toisistamme.

2. Oletko ikinä kokeillut kannabista tms.? Kerro lisää.


-  Saattaisi olla varomatonta kertoa sellaisista asioista julkisessa blogissa, jos kokemuksia olisi. :)

3. Kerro viisi kamalinta/nolointa/tms. muistoa.


- Tässä ainakin muutama mieleeni juolahtava asia:

- Ensimmäisellä kouluviikollani minun piti olla järjestäjä ja kantaa näkkileipiä muille luokkalaisille. Poika kamppasi minut ja kaaduin näkkileipineni. Olin todella häpeissäni, pidättelin itkua hiljaa niiskuttaen lopputunnin ajan, ja edessäni istuva poika matki jokaista niiskaustani kovaäänisesti.

- Olin maauimalassa kaverini kanssa ala-asteella. Olin hiukan pyöreämpi. Paikalle tuli pari poikaa, kun hypimme altaan reunalta veteen. Hihittelimme siinä ja pojat hurrasivatkin ystäväni hypättyä. Kun minä olin menossa hyppäämään, toinen totesi kaverilleni, että hänen kannattaa tulla pian pois alta, koska "Kun toi sun valaskaveris hyppää, altaaseen ei jää enää vettä."

- Taideakatemian teatteripuolen pääsykokeissa housuni ratkesivat. Ikään kuin se ei jo itsessään olisi ollut noloa, odotellessani varahousujani laitoin siksi aikaa lyhyemmän urheilukankaisen hameen, joka oli ainoa sillä hetkellä saatavissa oleva asia. No, eräässä ryhmäharjoituksessa kokeita pitänyt opettaja halusi minut parikseen näyttämään mallia muille. Siinä pari otettiin selän takaa kiinni siten, että pidettiin polvitaipeista. Eli toinen otettiin sikiöasentoon syliin. Sitten pitäjä kierähti selälleen ja keinutti sikiötä niin, että takamus nousi ylös. Melkein mietin, tekikö se sen tahallaan, mutta voin kertoa, että olin todella ahdistunut siinä vaiheessa, kun tunnen miten kroppani liikutetaan niin, että vain sen minihameen ja alusvaatteiden peittämä peffani näytetään kaikille. Onneksi tämä hoksattiin - Tosin sen sijaan, että joku muu olisi tullut tilalle, jatkoimme vain eri suuntaan. Olen melko tarkka yksityisyydestäni, ja tuo tilanne oli ihan hirveä ja nöyryyttävä.

4. Millaista musiikkia kuuntelet? Mainitse 10 biisiä, mitkä miellyttävät.


Hyvin erilaista settiä. Raskasta musiikkia, jazzia, industrialia, dubstepiä, poppia triphopia, suomalaista, ulkomaista, erilaisia fuusiogenrejä...


Lana Del Rey - Off to the Races
Hanzel und Gretyl - Mein Kommandant

Massive Attack - Inertia Creeps
Call me Kat - Bug in a Web

Moonspell - Mephisto
Danger Mouse - Roman Blue

PMMP - Taiteilia
Arcturus - Chaos Path

Air - Tropical Disease
Zomboy - Pirate Hooker

5. Minkä ammatin haluaisit aikuisena? Missä opiskelet?


- Minulla on tällä hetkellä ammattina teatteri-ilmaisun ohjaaja. :) Lisäksi valmistun ensi kuussa pelinkehittäjäksi. Jos kuitenkin saisin ihan unelma-ammatin, minusta tulisi eläintenkouluttaja.

Comments

 1. Upeita kuvia <3 Osaan samaistua hyvin noihin nöyryyttäviin tilanteisiin =( Ihmiset osaa olla niin persiistä.

  ReplyDelete
 2. Ihan mielettömän upeita kuvia jälleen! :)

  ReplyDelete
 3. ihana ku teit tän=) missä sä opiskelit ohjaajaks? meinaan oi siistiä, itte haluaisin näyttelijäks ihanihan unelmana : D ja muuten, ota jooko toi robottitarkistustsydeemi pois, se on rasittava =(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Opiskelin Taideakatemiassa. :) Koulutukseen kuuluu myös näytteleminen! Jos näyttelijäntyö kiehtoo, ei muuta kuin Teakiin! ^^ On se kieltämättä yksi ihanimpia asioita, joita voi tehdä!

   Minäpä katson, mitä voin asialle tehdä. :) Eipä tänne niin paljoa häröilykommentteja juurikaan tule, että sille välttämättä olisi tarvetta. *koputtaa puuta*

   Delete
  2. monennella kerralla pääsit sisään?=) sinnehän on toooosi vaikee päästä. ja just sinne ajattelin yrittääkkin kun saan lukion suoritetuks eka alta pois=)

   Delete
  3. Itse olen tosiaan siis teatteri-ilmaisun ohjaaja, eli en näyttelijä, enkä teatteriohjaajakaan oikeastaan, vaan vähän kumpaistakin. :) Olen siis opiskellut Taideakatemiassa - ensimmäisellä kerralla pääsin sisään.

   Se on tosin myös kohtuullisen vaikea paikka päästä ja luokkalaisinani oli mm. ihmisiä, jotka olivat yrittäneet kolmekin kertaa. Teatteri-ilmaisun ohjaajan koulutukseen kuuluu näytteleminen, ohjaaminen, käsikirjoittaminen, työpajojen vetäminen, ryhmänohjaajuus yms. Eli olemme tavallaan alan moniosaajia, jotka voivat työskennellä näyttelijänä tai ohjaajanakin, mutta koulutus on hiukan eri kuin esimerkiksi Teakista tai Nätystä tulleille. Jos ala yleisesti kiinnostaa, silloin teatteri-ilmaisun ohjaajan koulutus on monelle todella hyvä vaihtoehto. Osaamisen skaala laajenee ja kokemus alasta yleisesti kasvaa tosi hyväksi. Tiojen vahvuus on se, että koska meille opetetaan niin paljon kaikesta, osaamme monet näkökulmat ja tiedämme vaikkapa mitä tuottajan hommiin kuuluu. Mutta heikkous tietty on se, että osaamme paljon kaikesta, mutta emme välttämättä niin erikoistuneesti kuin vain yhteen asiaan perehtyneet.

   Eli tosiaan, tioksi voi opiskella Metropoliassa tai Taideakatemiassa. Koulutus kestää neljä vuotta. Sillä pystyy myös hyväksilukemaan muistaakseni pari vuotta näyttelijäntyön maisterin koulutuksesta, jos myöhemmin pyrkii sinnekin.

   Delete
  4. oho uups jotenki ajattelin et puhuit Taideyliopistosta enkä tajunnu et puhuitkin Taideakatemiasta : D eihän teakki toisaalta ees oo ollu ennen kun nyt osa Taideyliopistoa. mut joo on toi ohjaajakin varmasti ihana koulutus =)

   Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica

Hair color tips