Rock'n Roses lähestyy!

26.4 on Rock'n Roses -muotinäytös, jossa olen mukana mallina. Näytös pidetään Turun Vimmassa. Näytöstä varten näin tänään Kirsin, joka teki pari testikampausta hiuksiini. Ensimmäinen oli korkea nuttura, toinen puolestaan roller derby -henkinen rokkimimmikampaus.


Kampausten jälkeen istahdimme alas kahville. Juttua lensi vaikka kuinka ja tuntui siltä, että löysimme aivan uusia piirteitä toisistamme. On aina mieletöntä, kun voi puhua mistä tahansa aina maailmankatsomuksista lähtien ilman, että tulee kertaakaan sellainen olo, että pitäisi keksiä väkisin smalltalkia. Nautin niin paljon pitkistä, syvistä keskusteluista. Ja tiedättekö. On yksi asia, josta voi tulla siinä ohessa niin mielettömän onnelliseksi:

Graavilohileipä.

Jumalauta, että oli hyvää.

Aki osti minulle lahjaksi mobiili-Humble Bundlen, jonka mukana tuli pari todella loistavaa peliä. Erityisesti okkultiikasta, alkemiasta, symboliikasta, steampunkista ja puzzlepeleistä kiinnostuneille suosittelen The Room -nimistä älypeliä. Mieletön hoksottimia vaativa teos, jossa on ihana grafiikka, kiinnostava design ja toinen toistaan kiehtovampia pieniä mysteereitä. Pelissä on erilaisia laitteita, joiden merkitys ja toiminta on ratkottaa ja koneisto on saatava käyntiin erilaisten symbolivihjeiden, salaperäisten kirjeiden ja muiden vastaavien avustuksella. Rakastettavaa älyllistä pureskeltavaa! Ainoana miinuksena, että peli kesti liian vähän aikaa, eikä vaatinut kuin pari iltaa kosketusnäytön lääppimistä - yhdeltäkin istumalta varmaan saisi vedettyä läpi. Toisaalta on hyväkin, jos peli jättää hiukan nälkäiseksi. Odotan innolla jatkoa!


Muutenkin on ollut jotenkin ihanan kevyttä viime aikoina. Ehkäpä ihanimpana asiana kaikesta viime aikojen hyvästä: Minusta tuli täti! Ei siis totisesti olisi voinut olla mahtavampi viikonloppu!

Eipä siinä sen kummempia. Tulkaa ihmeessä katsomaan näytöstä! Eikä tarvitse arkailla vetää hihasta, jos törmäätte meikäläiseen paikalla. :) Tervetuloa!


Comments

  1. http://totuusmurtaa.blogspot.fi/2013/04/vastaa-viiteen-kysymykseen-keksi-sitten.html#comment-form
    haastoin sut =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Hair color tips

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica