Morningstar - Photo Shoot with Aki Aro

This is the moment many have been waiting for! The results from the Park Hotel photo shoot with Aki Aro! I really loved how it ended up. Playing with different lights was very effective and I think that even though it's half nude it still isn't cheesy or too much. :) Just what I wanted!


This is a part of the photos but since there's a lot of material I'll give it in smaller pieces as and when we pick the rest shots. ^^

All the photos are taken by Aki Aro / Photoworks.fi
Click to view the larger version!


"I. Kill."

Comments

 1. Aivan loistavia kuvia! Kummatkin, sekä sinä että kuvaaja, olette tehneet hyvää työtä. Kuvaaja on hoitanut valaistukset aivan nappiin ja sinä puolestasi asennot ja ilmeet. Etenkin tokan ja vikan kuvan katseet ovat todella säväyttäviä. Toki olet erittäin kauniskin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Pidin itsekin siitä, miten erilaisia kuvia yhdestä shootista tulikaan. :) Lisääkin on luvassa, ainakin kolmea erilaista valoympäristöä + asustekokoonpanoa. Nuo ilmeikkäät kuvat tulivat ihan viimeisinä ja siinä näkee, että olen jo tosi paljon rentoutunut olemaan oma itseni ja näyttämään hieman sisempiäkin tunteita. Ensimmäisinä otetuissa kuvissa se on vielä hieman enemmän poseerausta, johon sorrun helposti silloin, kun hiukan vielä jännittää. :)

   Delete
 2. Oot vaan niin upee ;__; Rakastan ylikaiken tuota neljänneksi alinta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Nennu! ^^ Ihana, että tykkäät siitä kuvasta! Ensimmäiset paidattomat kuvani, joten se oli hieman haastavampaa, kun piti löytää ihan uusia asioita poseeraamisesta. :)

   Delete
 3. Todella kauniita, seesteisia ja rauhallisia kuvia. en osaa oikein muuta sanoa, täydellistä työtä! Varsinkin toiseksi viimeinen on upea, tykkään ilmeestäsi.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica

Hair color tips