Videobloggailua


Päätin kokeilla videobloggausta. Lähdin liikkeelle flunssaisena ja pienellä jännityksellä, mutta yrittänyttä ei laiteta. ;) Toivottavasti tykkäätte!

My first vlog concerning this blog. Even though I'm excited I decided to take the risk and see if have the guts to talk random stuff to my webcam. ;) This one is in finnish so that I'll get some touch in doing this, but it can be assumed that I'll be making english versions, too. :)
(Bird cage brush: by AllThingsPrecious )

Comments

 1. I don't understand much, but you sound very kind and sympathetic!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! ^^ Perhaps I'll try to do an english vlog entry soon, too!

   Delete
 2. oot paljon epävarmemman olonen kuin miltä kuvien perusteella vaikuttaa. ihan söpö kuitenkin

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olet ihan oikeassa: minä olinkin epävarma. :) Jännitti tehdä videobloggausta tuntemattomille ihmisille. Silloin altistaa itsensä entistä pahemmin kaikenlaisille kurjienkin puolien ruotimisille. Mutta toisaalta ehkä sitä samalla oppii itsestään enemmän myös kehitettävää, kun osaa suodattaa epäasiallisen kritiikin asiallisesta. :) Kiitos!

   Delete
 3. Tykästyin! :) Todella luontevan oloinen olit tuossa videolla. Haluaisin nähdä näitä videopostauksia ehdottomasti lisää! Suomeksi että englanniksi. Samaa mieltä olen edellisen kirjoittajan kanssa, mullekin jäi sellainen lempeän ja sympaattisen oloinen tuntu sinusta persoonana. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi ihana kuulla! ^^ Ehkäpä siis teen näitä lisää! :)

   Delete
 4. Oli kyllä tosi kiva video! :) Mä en yhtään muistanut, että millanen sun ääni oli kun tapaamisestamme on niiiin pitkä aika! Olisi taas kiva nähdä joskus!^^

  Tuo vatsatanssi-juttu kuulosti tosi kivalta, joskus oon sitä tanssinut jossain tanssipelissä, että en mä siitä sen enempää ymmärrä, mutta se oli tosi hauskaa ja en yhtään ihmettele, jos siitä enemmänkin innostuu! :)

  ReplyDelete
 5. You are so pretty :) Too bad it isn't an english vlog!

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.wordpress.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Due to feedback I will do some english vlog entries, too! ^^

   Delete
 6. aw ihana!!! just hyvä videobloggaus! näitä lisää :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica

Hair color tips