Hairdo modelling

Tänään toimin kampausmallina Kirsi Lundénille Parturi-Kampaamo Titussa. Kampaajamestari ja hiusalan kouluttaja Marja Sillanpää oli pitämässä koulutusta kampauksista.

Today I was modelling for a hairdresser trainee, Kirsi Lundén, at Hairdressing salon Titu. A master hairdresser and hairdressing trainer Marja Sillanpää was giving a lecture and training of hairdos.


Värjäsin vastikään hiukseni ja lisäsin päälle erittäin jäisen vaalean osion. Ilokseni Kirsi osasi ottaa hiusteni värikirjon loistavasti huomioon ja hyödyntää sitä kampauksessa.

I  just recently dyed my hair and added an ice blue blond section. I was happy to see how Kirsi took the whole spectrum of my hair into account and made use of it in her hairdo.Pidin paikasta todella paljon! Omistaja Titu oli todella lämmin ja ystävällinen ja niin olivat kaikki muutkin läsnäolijat. Olin myös imarreltu, kun minulta kyseltiin, kuka on värjännyt hiukseni. Tekeleeni sai osakseen paljon ylistystä! Voin ehdottomasti suositella paikkaa. Parturi-Kampaamo Titu käyttää muun muassa tarvittaessa Goldwellin Elumen-tuotteita, jotka ovat olleet ehdoton suosikkini kirkkaiden värien kanssa leikkiessä.

I enjoyed the place alot! The owner Titu was very warm and friendly and so was everybody there! I was also very flattered when I was asked who does my hair color. It received a lot of praise! I can absolutely recommend the place. The salon uses for example Goldwell's Elumen products which have been my absolute favourite when it comes to playing with bright hair colors.


Ja niin, feikkikorsettini saapui. Kyseessä on yksi Back Streetin kuvausten palkkioista. Muista tulla vilkaisemaan Vixxsin-katalogikuvia ensi keskiviikkona!

Also, my fake corcet arrived! It was one of the fees from a Back Street's photoshoot. Remember to come to check out the Vixxsin catalogue pictures next wednesday!

Luvs,

Shadow Self

Comments

 1. vau on kyllä upia tukka ja hienosti laitettu <3 Kaunis sinä<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Leena! Kirsi teki upeaa työtä! ^^

   Delete
 2. Upeita kuvia! Ja aivan ihanat hiukset <3

  ReplyDelete
 3. Kaunis kampaus! Tukkasi on aina mielestäni upea, joten ihastelen nyt vain kampausta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja kyllä, Kirsi todellakin teki ihan mielettömän hyvää työtä tuon kanssa kyllä. Varmaankin kaunein kampaus, joka minulla on ikinä ollut. :) Sen kanssa teki mieli olla ihan myöhäiseen iltaan asti.

   Delete
 4. Vau mitä kuvia sulla on täällä.. Oot kyllä kaunis! :)

  ReplyDelete
 5. Aaa nuo hiukset, voi elämä!! Miten jumalaisen näköiset ja väriset! Syaani ja sininen on <3! Kampaus on todella kaunis, sopivan näyttävä. :) Ja tuo korsetti on tyylikäs.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ui, kiitos mielettömästi! Ja oi kyllä, rakastan noita sävyjä! ^^ Tuskaisia tosin pitää yllä, mutta on se sen arvoista. :)

   Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Hair color tips

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica