Princess wants her lipstick!

Miten vaikeaa voi olla uuden huulipunan metsästäminen suomalaisista liikkeistä? Okei, minun kohdallani ehkä hivenen vaikeaa.

Kriteerini:
- Erittäin juiciliciouss, eli runsaspigmenttinen, mehukkaan kostea ja mieluummin juokseva kuin kakkumainen
- Ei kuivata - saisi peräti oikein hoitaakin pakkaselle herkkiä naamalärpäkkeitäni.
- Sävy on viileä punainen, ei liian tumma, mutta tummempi kuin keskivaalea. Viileällä punaisella en tarkoita viininpunaista, van siitä vielä aste lähemmäs fuchsiaa. ...Mutta ei kuitenkaan mikään täysin aniliininpunainen, sillä barbie-lookki ei vain ole minun juttuni.
- Hintataso saisi olla maksimissaan 15 e - ja jos se olisi tuon verran, saisi olla jo oikeasti aika perkeleellisen hyvä tuote.

How hard could it be hunting a new lipstick in Finnish shops? Okay, in my case, maybe a little bit difficult.
 

My criteria:

- Very juiciliciouss, with a lots of pigments and juicily moist, plus rather running than a cake-like
-
Does not dry my lips - Oh, and it is not denied to actually care and moisture my frost sensitive lips (Too bad I have no idea how to translate "naamalärpäke" :D)
-
Shade should be a cool red, not too dark, but darker than medium. With cool I don't mean wine red, more likely fuchsia. But ... it still shouldn't be aniline, because barbie-look just isn't my thing.
-
The price level should be a maximum of 15 e - and if it would be that much, it should be pretty damn devilish good product.


Yksikään tuote, jonka löysin keskustasta, ei sopinut kriteereihini. Lopulta lähdin kotosalle tyhjin käsin. Nettikaupat ovat erittäin jees muoto shoppailla, mutta ne eivät mahdollista sisäisen "haluun-tän-just-nyt-heti-enkä-ensi-kuussa!" -prinsessani tyydyttymistä.

Not a single product (that I found in the central area) matched this criteria. So I went back home with empty hands. Web shoppinh is quite okay but it doesn't really satisfy my inner princess, screaming "I wanna haev thiz right away now and noth in the next month!"


Kun ajattelen asiaa, ei minulla ole tainnut oikein koskaan olla täydellistä huulipunaa. Lähimmäs on päässyt useiden eri tuotteiden käyttämisellä, kuten alla. (Rajauskynä, huulipuna, kahta erilaista kiiltoa jne). Kuva on muutaman vuoden vanha.

When I come to think about it, I don't think I have ever had the perfect lipstick. The closest results have been recieved with several products, like below. (Lip pencil, lipstic, two different glossess etc). This photo is probably a couple years old.

 Ehkäpä luovutan suosiolla ja tilaan jotakin vaikkapa Lime crimelta. Mutta nyt luomaan päivän lookkia. :)


Perhaps I'll just give up and order something from Lime crime. But no to create the look of the day. :)

Comments

 1. Itse ratkaisen ongelman niin, että talvella huuliin paksua pepantteenia rasvaksi ja sitten kicksistä saatavia viva la divan vahamaisia huulipunia (joissa pigmenttiä huisisti). Toimii joten kuten! Ja ainaski LM:n carousel glossit on tosi pigmenttisiä, pitäisi itsekin sieltä tilata ihan tavallisia huulipunasia testiksi. En vaan tiedä oliskohan ne yhtä tahmeita, kun niillä kiilloilla sitä tuntuu jäävän suu itseensä jumiin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä! Juu, aika lailla Bebanthen-linjalla joudun menemään talvisin. Ihoni ei yhtään arvosta pakkasta, ja tuntuu silloin aina siltä, että vuosia on muutama lisää.

   Kicks löytyy täältä ainakin Skanssista. Voisin tehdä pienen ekskursion sinne ensi viikolla. En ole hetkeen käynyt keskustaan muuttamisen jälkeen siellä, mutta kantiskortti löytyy jostain kukkaron pohjalta yhä. :)

   Wiklundilla oli meikkiosastolla Pure Minerals -sarjalla todella hyvältä vaikuttavia huulipunia. Hinta oli yli 30 e, mutta koostumus olisi ollut täydellinen, eivätkä kuulemma tahraa - ja siihen päälle vielä hoitaisivat. Dääm.

   Delete
 2. Suosittelen Maybellinen 10 hour stain gloss punia. Rakastuin noihin aivan täysin! Löytyy ihan markettien hyllyiltä. Noin 10 €/kpl hinta ja melkein kaikki sävyt on viileitä muutamaa lukuunottamatta. Pysyy todella hyvin huulilla, useamman tunnin. Hoitavuudesta en tiedä, mutta ei ainakaan omia huulia oo kuivattanut..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyypä käväistä testaamassa! Kiitos vinkistä. :)

   Delete
  2. Mä olin vinkkaamassa ton Maybellinen 24H-stay huulipunaa vai onko se huulilakka? Ja TheBos verkkokaupasta ne saa alle 4eurolla!
   Eli siinä levitetään applikaattoripäisellä siveltimellä se nestemäinen huulipuna (sillä saa rajattua samalla todella tarkasti kun on viisto se kärki) ja hetken päästä toisessa päässä puikkoa oleva kiilto joka kiinnittää punan ja tuo siihen kiillon. Tuo kans kosteuttaa huulia ja mun huulet ei ainkaan kuivu tolla tuotteella, vaikka muuten olenkin huulirasvariippuvainen :D

   Kestää syömisen ja juomisen ja pussailun kevyesti ja oikeesti jopa hampaiden pesun! En ollut uskoa, enkä uskoisi, jos joku mulle kertoisi, mutta pakko ku testasin itse. Mulla kun ei pysy mikään huulipuna juurikin siksi, kun on pakko rasvata kokoajan, mutta tuolla ei tullut edes rasvaustarvetta. Lisäilin kuitenkin pari kertaa sitä kiiltoa pintaan.

   Mutta se pysyy ja pigmenttiä on todella paljon, voin lämpimästi suositella :)

   Ja kiva blogi sulla, löysin tän toisen blogin kautta ja alotin nyt lukee alusta asti ja jään lukijaksi :)

   Mukavaa kesää!

   Delete
  3. Ooh, kuulostaa jännältä systeemiltä. Täytyypä testata, etenkin jos noin edullisesti saa. Kiitos suosituksista!

   Hee, kiva kuulla, että tyksit. ^^ Tervetuloa lukemaan ja ihanaa kesää sinulle myös!

   Delete
  4. Kiitos! :)

   Selaa ihmeessä toi TheBos (en oo varma kirjoitinko ees oikeen, mut onneks on google) jossei ole sulle tuttu, kun siellä on todella paljon kaikkea alle viiden euron ja sä selkeesti oot meikkien suurkuluttaja :)

   Mä kiinnostuin noista Meow -meikeistä, kun olen Jane Iredalen mineraalimeikkipohjaa käyttänyt, kun sain vielä opiskelija-alen, mutta nyt ei pysty panostaa 40e pohjaan :/ Mutta en tosiaan löytänyt tietoa, että myydäänkö tota Meow sarjaa Suomessa jossain? Tiiäkkö vai tilaakko itte suoraan tuolta Meowcosmeticsista?

   Delete
  5. Ei myydä Suomessa valitettavasti. Mutta tilaan itse suoraan tuolta sivulta. :) Kätsysti tullut aina perille!

   Delete
  6. Ehkä mäki sit uskallan tilaa. Ajattelin eka niitä dollarin näytteitä (mineraalimeikkopohjasta) tilata niin näkis oikeesti värin ja tilais tietty muutaman, että voi sekoitellakin. Pitää vaan kattoa postikulut, ettei sit tuu hirmu kalliiksi näytteet :D

   Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Endometrioosi

Hair color tips

Review sponsored by EMP: Melissa Waist Coat, Blacklace cardigan & Lady Gothica